Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Qendra për përkrahje të ExtendOffice

Nëse keni ndonjë pyetje, probleme ose sugjerime, mos hezitoni na kontaktoni!
Ose të lutem provo të përdorësh Pyetjet më të gjera të ExtendOffice Robot për të gjetur zgjidhjen. Ju lutem klikoni ExtendOffice Robot.

Ne i mirëpresim të gjitha pyetjet, reagimet dhe raportet e gabimeve. Nëse ke një çështje, zakonisht na duhet informacioni i mëposhtëm:

Një përshkrim i shkurtër i çështjes dhe mënyra se si mund të përsëritet (nëse është e aplikueshme).
Sistemi juaj operativ (Windows 8, Windows 7, etj) dhe informacioni i versionit të Microsoft Office tuaj.
Screenshots që ilustrojnë problemin - Si mund të marr një screenshot? http://www.take-a-screenshot.org

Anëtarësohu në listën falas të emailimit

Email:

Extendoffice ju fton të abonoheni në buletinin tonë falas të email-it mujor. Ofron informacion rreth zbritjeve, përditësimeve më të fundit të produkteve tona dhe lajmeve të softuerëve nga www.AddinTools.com dhe www.ExtendOffice.com. Ne nuk do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër. Merrni pak sekonda për t'u abonuar në gazetën tonë dhe do të qëndroni të azhurnuar në lidhje me softuerin tuaj nga Extendoffice.