Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kontakti

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj për produktet dhe shërbimet tona. Na ndihmoni të reagojmë shpejt në kërkesën tënde, duke zgjedhur fushën përkatëse nga lista më poshtë.

Mbeshtetje teknike

Nëse keni ndonjë pyetje ose probleme me softuerin, dërgoni një email tek support@extendoffice.com.

Problemet e rendit

Nëse keni vendosur porosinë, por nuk keni marrë detajet e regjistrimit ose një përgjigje brenda orës 24, na shkruani në sales@extendoffice.com. Ju lutemi të përmendni numrin e porosisë (ose ID-në e Transaksionit të PayPal-it) ose emrin dhe adresën e-mail të përdorur në kohën e vendosjes së porosisë.

Rrjeti Social

Ne jemi gjithashtu shumë aktivë Facebook dhe eksitim. Na ndiqni për përditësimet, rregullimet, postimet ose lëshimet e produkteve. Na shkruani idetë dhe nevojat tuaja në lidhje me produktet tona, sepse mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne. Unë shpresoj që ju të gëzoni softuerin tonë.

Rreth nesh

E themeluar në 2008, Addin Technology Inc. është një kompani e parë që ofron shërbime shtesë profesionale të Microsoft Office. Kthehu tek 2004, Lin Jie, themeluesi i kompanisë, ka nisur Addintools.com për të shitur shtesat e Microsoft Office. Në Detong, ne krijojmë shtesa të thjeshta por të fuqishme për të përmirësuar dhe përmirësuar aplikacionet e Microsoft Office. Megjithëse fokusi ynë mund të jetë i ngushtë dhe detyra jonë specifike, me më shumë se 7 vjet kërkimi dhe zhvillimi, ne e njohim atë software të shkëlqyeshëm dhe shërbimi i shkëlqyeshëm është qëllimi ynë.

Adresa: Dhoma 1804, Ndërtesa 5, Sheshi Jinhai, Rruga Jinxiu, Haikou, Hainan, Kinë