Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si të vendosni paketën MSI duke përdorur Active Directory

Nëse po përdorni Microsoft-in SCCM për të vendosur dhe menaxhuar softuerin, nuk keni nevojë për këtë artikull. Paketa Exe dhe MSI janë të drejta për ju.
Nëse doni të vendosni softuer për të gjithë kompjuterët në kompaninë tuaj ose organizatën duke përdorur Active Directory, ju lutemi të shkarkoni paketën e instalimit MSI së pari.

Për informacion të detajuar rreth vendosjes së MSI Package, shkoni tek Si të përdorni Politikën e Grupit për të instaluar në distancë softuerë në Windows Server.

Shiko të shtëna të ekranit të vendosjes


Vendosni MSI me Windows Server 2019, 2016, 2012, 2008 dhe 2003

 • Hapi 1: Krijo një pikë shpërndarjeje
 • Hyni në Windows Server me një llogari administratori.
 • Krijo një dosje të rrjetit të përbashkët. Për shembull, krijoni një dosje të përbashkët d: \ vendosë në server.
 • Cakto lejet d: \ vendosë për të lejuar të gjithë përdoruesit të lexojnë.
 • Kopjoni skedarin SetupOfficeTabMSI.msi të d: \ vendosen.

 • Hapi 2: Ndrysho pronat e paketës MSI
 • Ju duhet të instaloni Orca mjet para se të modifikoni pronat e paketës MSI. Ju nuk keni nevojë të instaloni Orca nëse po përdorni Server 2003 SP1 ose versionet e mëvonshme. Nëse nuk e keni instaluar, kliko Windows® Server 2003 SP1 Platformë SDK Ueb Instalimi për të instaluar.
 • Djathtas-klikoni skedarin SetupOfficeTabMSI.msi in d: \ vendosë, dhe zgjidhni "Ndrysho me Orca"nga menyja e popup.
 • Zgjidheni pronësinë në tabelat në anën e majtë. Shkruani "PROP_LICENSENAME"Dhe"PROP_LICENSECODE".

 • Hapi 3: Caktoni Paketën
 • Filloni Përdoruesit dhe Kompjuterët e Active Directory snap-in. Për ta bërë këtë, kliko fillim, tregoni Tools Administrative, dhe pastaj kliko Përdoruesit dhe Kompjuterët e Active Directory.
 • Në pemën e konsolës, klikoni djathtas domenin tuaj dhe pastaj klikoni Pronat.
 • Kliko Politika e Grupit tab, zgjidhni Domain Default Politika ose objekt tjetër të politikës së grupit që dëshironi, dhe pastaj klikoni Redaktoj.
 • Sipas Konfigurimi i kompjuterit, zgjerohet Cilësimet Software.
 • Djathtas-klikoni Instalimi i softuerit, tregoni I ri, dhe pastaj kliko paketë.
 • hapur kutinë e dialogut, shkruani shtegun e plotë të Konventës së Emërtimit Universal (UNC) të paketës së përbashkët të instaluesit që dëshironi. Për shembull, \\ MyServer \ pjesa \ SetupOfficeTabMSI.msi ("MyServer" është emri i serverit në rrjet. "Share" është emri i rrjetit të emrit të d: \ vendosë). E rëndësishme: Sigurohuni që të përdorni rrugën UNC në paketën e përbashkët të instaluesit.
 • Kliko hapur.
 • Kliko caktuar, dhe pastaj kliko OK. Paketa është e shënuar në panelin e djathtë të Dritarja e Politikës së Grupit.
 • Mbylle Politika e grupit e parakohshme, Kliko OK, dhe pastaj lë Përdoruesit dhe Kompjuterët e Active Directory snap-in.
 • Kur kompjuterët e klientëve në kompaninë / organizatën tuaj fillojnë, programi do të instalohet automatikisht.