Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.

Si mund të marr një faturë?

Nëse e keni blerë software-in tonë nëpërmjet RegNow, ju mund të merrni faturën tuaj nga kjo lidhje: https://admin.regnow.com/app/cs/lookup.

Pas shtypjes Adresa juaj E-mail dhe ID mënyrë, Ju lutemi klikoni KËRKOJ ORDININ tim button.

Ju lutem klikoni faturë button për të marrë faturën tuaj.

Nëse e keni blerë software-in tonë nëpërmjet PayPal dhe ju doni një faturë të saj, ju lutemi dërgoni E-mail me adresën tuaj e-mail që përdorni për të vendosur porosinë plus të informacionit të detajuar për faturën tuaj në shitje # extendoffice.com (Replace # with @).