Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Lajmet dhe përditësimet e Kutools për Excel

Prej këtu, mund të merrni të gjitha lajmet dhe përditësoni informacionin rreth Kutools për Excel.

Përditësimi

Shënim: Si të përditësoni versionin më të fundit të Kutools për Excel?

Hapi 1: Ju lutemi uninstall versionin e mëparshëm të softawre. Si ta çinstaloni softuerin?

Hapi 2: Ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të softuerit nga këtu.


Regjistrohu Buletinin

Regjistrohu abonent për të qëndruar up-to-date me ne ju lutem. Buletini siguron informacione për përditësimet më të fundit të softuerit dhe kodet softuerike të kuponit prej nesh. Ne NUK do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër.


Kutools për Excel v18.00 Data e lëshimit: Gusht 15, 2018


Kutools për Excel v17.00 Data e lëshimit: Mars 27, 2018


Kutools për Excel v16.50 Data e lëshimit: Gusht 28, 2017


Kutools për Excel v16.00 Data e lëshimit: Shkurt 16, 2017


Kutools për Excel v15.00 Data e lëshimit: Tetor 20, 2016


Kutools për Excel v14.00 Data e lëshimit: Gusht 25, 2016


Kutools për Excel v13.00 Data e publikimit: maj 23, 2016


Kutools për Excel v12.50 Data e lëshimit: Shkurt 25, 2016


Kutools për Excel v12.00 Data e lëshimit: Tetor 29, 2015


Kutools për Excel v11.00 Data e lëshimit: Korrik 28, 2015


Kutools për Excel v10.00 Data e lëshimit: Qershor 18, 2015


Kutools për Excel v9.00 Data e publikimit: maj 06, 2015


Kutools për Excel v8.10 Data e publikimit: prill 02, 2015


Kutools për Excel v8.00 Data e publikimit: Janar 15, 2015


Kutools për Excel v7.80 Data e lëshimit: Gusht 12, 2014


Kutools për Excel v7.55 Data e publikimit: maj 08, 2014


Kutools për Excel v7.50 Data e publikimit: prill 18, 2014


Kutools për Excel v7.00 Data e lëshimit: Shkurt 17, 2014


Kutools për Excel v6.50 Data e lëshimit: Tetor 23, 2013


Kutools për Excel v6.00 Data e publikimit: maj 22, 2013


Kutools për Excel v5.51 Data e publikimit: Janar 10, 2013


Kutools për Excel v5.10 Data e lëshimit: Shtator 28, 2012


Kutools për Excel v5.00 Data e lëshimit: Gusht 16, 2012


Kutools për Excel v4.00 Data e publikimit: prill 18, 2012


Kutools për Excel v3.50 Data e lëshimit: 07 2012 shkurt


Kutools për Excel v3.00 Data e lëshimit: 15 nëntor 2011


Kutools për Excel v2.50 Data e lëshimit: 22 Maj 2011

Shtesa të reja

  • Modifiko grupet e funksioneve të Qelizave dhe Grupeve, duke përfshirë: mjetet e tekstit, vlerën e forcës në qeliza, ndryshimin e vlerës së vlerave dhe kështu me radhë.


Kutools për Excel v2.00 Data e lëshimit: 18 Maj 2011

Shtesa të reja

  • Shtoni funksionin Excel Explorer; lirimin e paketës .msi.


Kutools për Excel v1.10 Data e lëshimit: 22 Janar 2011

Çështjet e zgjidhura

  • Fix një bug në hapësirën maksimale të punës.


Kutools për Excel v1.00 Data e lëshimit: 21 Janar 2011

  • Versioni i parë