Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or
0
0
0
s2smodern

Lajmet dhe përditësimet e Kutools për Outlook

update1

Prej këtu, mund të merrni të gjitha lajmet dhe përditësoni informacionin rreth Kutools për Outlook.

Shënim: Si të përditësoni versionin më të fundit të Kutools për Outlook?

Hapi 1: Ju lutemi hiqni versionin e mëparshëm të softuerit. Si ta çinstaloni softuerin?

Hapi 2: Ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të softuerit nga këtu.


Anëtarësohu në listën falas të emailimit

Email:

Extendoffice ju fton të abonoheni në buletinin tonë falas të email-it mujor. Ofron informacion rreth zbritjeve, përditësimeve më të fundit të produkteve tona dhe lajmeve të softuerëve nga www.AddinTools.com dhe www.ExtendOffice.com. Ne nuk do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër. Merrni pak sekonda për t'u abonuar në gazetën tonë dhe do të qëndroni të azhurnuar në lidhje me softuerin tuaj nga Extendoffice.


Kutools për Outlook 10.00 Data e lëshimit: Tetor 28, 2018

Kutools për Outlook 9.50 Data e publikimit: prill 11, 2018

Kutools për Outlook 9.00 Data e lëshimit: Dhjetor 25, 2017

Kutools për Outlook 8.10 Data e publikimit: nëntor 03, 2017

Kutools për Outlook 8.00 Data e publikimit: nëntor 24, 2016

Kutools për Outlook 7.00 Data e lëshimit: Korrik 25, 2016

Kutools për Outlook 6.00 Data e publikimit: maj 06, 2016

Kutools për Outlook 5.00 Data e lëshimit: Dhjetor 25, 2015

Kutools për Outlook 4.00 Data e lëshimit: Korrik 17, 2015

Kutools për Outlook 3.00 Data e lëshimit: Shkurt 02, 2015

Kutools për Outlook 2.10 Data e lëshimit: Shtator 20, 2014

Kutools për Outlook 2.00 Data e publikimit: prill 11, 2014

Kutools për Outlook 1.00 Data e lëshimit: Korrik 22, 2013