Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

A mund të porosit një CD dhe sa kohë mund ta marr atë?

Po, mund të porositni një CD të kopjimit të çdo produkti.

Nëse po e vendosni porosinë MyCommerce, ju lutemi klikoni SHTONI TEK KOSHI button në të djathtë për të shtuar një CD në karrocën tuaj të blerjeve.

Pasi që porosia juaj të përpunohet me sukses, do të merrni një e-mail regjistrimi. Dhe CD-ja gjithmonë do të dërgohet brenda orës 24 (e hëna deri të premten) e datës kur të marrë pagesën. Zakonisht duhet të mbërrijë ditë biznesi 4-12.

Nëse keni ndonjë pyetje për lëshimin e CD-së, ju lutemi kontaktoni:

MyCommerce: llogaritë@regnow.com.

Kontaktoni partnerin tonë shitës MyCommerce

Kompania: DR MyCommerce, Inc.

Zyra e Regjistruar: 10380 Bren Road West
Minnetonka, Minnesota Shteti: 55343
Shtetet e Bashkuara
+ 1 952 253 Telefoni 1234
+ 1 952 253 8497 faks
website: Ju lutem klikoni këtu.

shënim: Ju lutemi konfirmoni informacionin e transportit që keni dhënë është i saktë, të gjitha informatat nuk mund të modifikohen sapo të pastrohet pagesa. Urdhri i dërgohet menjëherë agjencisë së përmbushjes dhe nuk mund të ndryshohet më nga sistemi ynë. Nëse paketa juaj nuk është dorëzuar me sukses, ajo do të kthehet në depo. Dhe platforma nuk e shesin versionin e CD-ve veçmas!