Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Çfarë lloj pagese mund të përdor?

Ne po shesim softuerin tonë nëpërmjet RegNow (një kompani Digital River), kështu që ne ju rekomandojmë të blini nëpërmjet MyCommerce. Opsionet e Renditjes në dispozicion: Kartë krediti, PayPal, Banka / Wire Transfer, Kontrollo / Urdhër Paraja, Faksi - Kartë Krediti, Faturë, Urdhër blerja dhe Numri telefonit.

Shënim: Mundësitë e porositjes në dispozicion mund të ndryshojnë për një vend tjetër.

Kartë krediti: Kartat e kreditit si Visa, Mastercard, American Express, Discover, Visa Check Card, Eurocard dhe MasterMoney janë të pranueshme. Pasi një urdhër të përpunohet, me sukses, do të marrësh një email për të konfirmuar përfundimin e rendit. Ne rekomandojmë këtë opsion, pasi që për të gjitha opsionet e tjera nuk do të merrni porosinë tuaj derisa të marrim pagesa.


Banka / Wire Transfer: Sipas vendndodhjes suaj, sapo të klikoni "Vendosni porosinë tuaj", do të shfaqet një dritare dhe do t'ju tregojë udhëzimet e pagesës. Klientët evropianë do të marrin një faturë me postë postare dhe mund ta përdorin faturën për të paguar me transferim bankar / GIRO.


Kontrollo / Urdhër Paraja: Pasi të klikoni "Vendosni porosinë tuaj", do të shfaqet një dritare dhe do t'ju tregojë udhëzimet e pagesës. Ju do të duhet të dërgoni një çek ose urdhër të parave në adresën e listuar në faqen e fundit. Nëse kemi marrë fondet tuaja, ju mund ta përfundoni regjistrimin.


Faksi - Kartë Krediti: Pasi të klikoni "Vendosni porosinë tuaj", do të shfaqet një dritare dhe do t'ju tregojë udhëzimet e pagesës. Numri i faksit mund të shihet në fund të faqes përfundimtare. Ne do të përpunojmë porosinë menjëherë pasi të marrim informacionin tuaj të përfunduar.


Faturë: Pasi të klikoni "Vendosni porosinë tuaj", do të shfaqet një dritare dhe do t'ju tregojë udhëzimet e pagesës. Pasi të paraqisni porosinë tuaj, mund të shihni një faturë të printueshëm në shfletuesin tuaj të internetit. Pas shtypjes së faturës, mund të paguani pagesën në adresën e dhënë në faturë.


Blerje Ose: Sapo të klikoni "Vendosni porosinë tuaj", do të shfaqet një dritare dhe ju tregon udhëzimet e pagesës. Ju lutem referojuni ID-sës unike të porosisë, dhe filloje atë në RegNow falas në 1-800-442-3172 ose + 1-952-646-5604. Ju gjithashtu mund të postoni në porosinë tuaj të blerjes në adresën e mëposhtme:

RegNow / Lumi Dixhital
Numri i Urdhrit ************ (ju lutem zëvendësoni me ID-në e porosisë)
9625 76th West Street
Eden Prairie, MN 55344
Shtetet e Bashkuara

Shënim: Referencat e kredisë mund të kërkohen. Pasi që RegNow të marrë një kopje të porosisë së blerjes, ata do të përpunojnë transaksionin tuaj dhe pastaj do t'ju dërgojnë faturën veç e veç.

Numri telefonit: Ju mund të telefononi 24 / 7 Qendra e Shërbimit të Klientit të RegNow në + 1-952-646-5331 ose falas nga SHBA dhe Kanada në 1-877-353-7297 për të vendosur një porosi me telefon. Ju lutemi jepni numrin ID të produktit në mënyrë që të identifikoni lehtësisht produktin kur vendosni një porosi telefonike.

Ju lutemi jepni numrin tonë ID të produktit në mënyrë që të identifikoni produktin lehtësisht kur kontaktoni RegNow.

Produkt ID Emri i produktit
19827-2 Tab Zyra
19827-13 Ndërfaqja e Office Tab
19827-16 Kutools për Excel
19827-19 Kutools për Fjalën
19827-25 Kutools për Outlook
Shënim: Urdhërat e telefonit janë subjekt i një tarife shtesë për përpunimin e $ 3.00 USD.