Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Çfarë duhet të bëj nëse nuk e pranoj informacionin e licencës pas vendosjes së porosisë?

1. Nëse zgjidhni të blini softuerin tonë përmes MyCommerce, ne ju sugjerojmë të konfirmoni nëse porosia juaj është përpunuar me sukses duke kontrolluar më:

MyCommerce: https://admin.mycommerce.com/app/cs/lookup

Në teori, sapo të vërtetohet rendi yt, sistemi ynë do t'ju dërgojë automatikisht një e-mail regjistrimi që përmban URL-në e shkarkimit. Nëse ju nuk e merrni atë në kohë, ndoshta ajo është tagged si një SPAM ose është për shkak të vonesës së internetit ose sistemit glitches. Ose, ndoshta urdhri nuk u përpunua.


2. Nëse zgjidhni të blini softuerin tonë përmes PayPal, ju lutemi dërgoni një e-mail me adresën tuaj e-mail të PayPal tek shitjet # extendoffice.com (Replace # with @), dhe ne do të resend informatat tuaja të licencës për ju menjëherë.