Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si mund ta transferoj softuerin nga një kompjuter në tjetrin?

Nëse doni të transferoni softuer nga një kompjuter në tjetrin, ju lutemi të shkoni të çinstaloni plotësisht softuerin nga kompjuteri i mëparshëm dhe pastaj të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin nga faqja jonë e internetit http://www.extendoffice.com.

Ju gjithashtu mund të shkoni për të shkarkuar software nga lidhjet e mëposhtme:

Tab Zyra: http://www.extendoffice.com/downloads/SetupOfficeTab.exe

Ndërfaqja e Office Tab: http://www.extendoffice.com/downloads/SetupOfficeTabEnterprise.exe

Kutools për Excel: http://www.extendoffice.com/downloads/KutoolsforExcelSetup.exe

Kutools për Fjalën: http://www.extendoffice.com/downloads/WordKutools.exe

Menuja klasike për Office 2007: http://www.addintools.com/english/menuoffice/download.htm

Menuja klasike për Office 2010 dhe 2013: http://www.addintools.com/office2010/index.html