Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Përkthe gjuhët dhe merrni një licencë të lirë të Kutools për Excel

Nëse doni ta përshtatni gjuhën e Kutools për Excel duke përkthyer programin nga gjuha angleze në gjuhën tuaj, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit nga këtu parë.

Nëse dëshironi të merrni një licencë të lirë të softuerit tonë duke na ndihmuar të përktheni softuerin në gjuhën tuaj, ju lutemi të shkoni përpara dhe të na ndihmoni të përkthejmë softuerin sipas kërkesave tona. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë e përkthimit tuaj.

blu-dot Ku mund të gjej skedarët gjuhësorë për përkthim?

blu-dot Si të përktheni dhe të redaktoni skedarin gjuhësor?


shigjetë flluskë e djathtë blu Ku mund t'i gjeni skedarët gjuhësorë për përkthim?

Ju mund të gjeni skedarët e gjuhës për përkthim si më poshtë:

1. Hapni aplikacionin tuaj në Excel, klikoni Ndërmarrje > Ndihmë > Gjuhe > Ndihmë Përkthimi siç tregohet në screenshotin e mëposhtëm. Ju lutem klikoni Vendndodhja dokumentit butonin për të hyrë në dosjet e gjuhës.

2. Në dosjen e gjuhës C: \ Users \ Public \ Documents \ Kutools për Excel \ Gjuhët, të gjitha dosjet e gjuhës që janë në dispozicion dhe janë përkthyer do të renditen.

  • Nëse dosja e skedarit tënd të gjuhës nuk është regjistruar, mund të shkosh për të na përkthyer duke kopjuar dosjen e gjuhës angleze dhe duke e ngjitur atë në të njëjtën dosje dhe pastaj të riemërtoni dosjen e kopjuar të Anglishtes në gjuhën tuaj. Për shembull, përkthejeni në gjuhën spanjolle, lutemi riemërtoni atë Spanish [Español]. Pas kësaj, do ta shihni gjuhën tuaj në listën e gjuhëve si më poshtë:
  • Nëse dosja e skedarëve të gjuhës tuaj është e shënuar, kjo nënkupton që gjuha juaj është përkthyer pjesërisht dhe nevojitet përditësimi. Ju lutemi të shkoni për të na ndihmuar të përktheni dhe përditësoni artikujt e gjuhëve të pashkelura nga dosja e gjuhës tuaj.


shigjetë flluskë e djathtë blu Si të përktheni dhe të redaktoni skedarin gjuhësor?

Ka dosje gjuhe 5 në dosjen e gjuhës. Ju mund të përktheni dhe të redaktoni të gjitha. Bakshish: Pas ruajtjes së skedarit xml, menjëherë do të shihni ndryshimin në Excel tuaj.

Ku mund ta gjeni artikullin gjuhësor të çdo skedari gjuhe në Kutoos për Excel?

Artikujt e Gjuhës LanguagesUI.xml mund të përkthehen ose përditësohen:

Struktura e LanguagesUI.xml:

Artikujt e gjuhës në mes të ""Dhe""mund të përkthehen ose përditësohen. Ata janë burimi i përbashkët gjuhësor i cili mund të përdoret në shumë funksione ose komanda të Kutools për Excel.

Ju lutem mos përktheni ose përditësoni artikujt e gjuhës në mes të ""Dhe"".

Artikujt e gjuhës në mes të ""Dhe""i referohemi gjuhës brenda Kutools për Excel siç tregohet në screenshotin e mëposhtëm.

<label id = "Rib_grpView" value = "Pamje"/>
<label id = "Rib_grpRangesAndCells" value = "Vargjet dhe qelizat"/>

Ju mund të gjeni artikujt e gjuhës në mes të ""Dhe""në Kutools për Excel siç tregohet në screenshotin e mëposhtëm. Për shembull, nëse keni përkthyer <etiketë id = "Rib_mnuBackupFile" value = "Kap& # X0D; "/> në gjuhën tuaj, menjëherë do të shihni ndryshimin në Excel.

<etiketë id = "Rib_mnuBackupFile" value = "Kap& # X0D; "/>
<label id = "Rib_tgbExcelExplorerI" value = "lundrim"/>

Artikujt e gjuhës pas ""i referoheni gjuhës brenda Kutools për Excel siç tregohet në screenshotin e mëposhtëm: Ju mund të gjeni artikujt e gjuhës tjetër të kësaj pjese si në këtë mënyrë, duke lëvizur miun për emrin e funksionit në Shiritin dhe të qëndroni në të për pak kohë -up informacionin SupperTip dhe emri i funksionit të kësaj karakteristike gjithashtu do të shfaqet në të.

<etiketë id = "Sct_mnuKTERuler" value = "Leximi i Layout View"/>


Dosja e gjuhës ruhet si skedar xml. Ju mund të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar redaktor falas xml (PSPad) nga këtu. Pas instalimit të redaktorit të PSPad, mund të përktheni dhe të redaktoni skedarët e gjuhës.

1. Vetëm përmbajtja në Vlera = "Unë jam editable." mund të redaktohen.

2. Ju mund të përktheni dhe të redaktoni në mënyrë interaktive skedarët gjuhësorë, ju lutemi ruani skedarin gjuhësor dhe do të ndikoni menjëherë në Excel tuaj.

3. Ju lutemi mos ndryshoni kodimin e skedarit gjuhësor. Kodimi i skedarit gjuhësor duhet të jetë gjithmonë UTF-8.

Dërgo përkthimin tuaj te sales@extendoffice.com, dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë e përkthimit tuaj.