Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për gjuhët Outlook - licenca falas për të na ndihmuar të përktheshim softuerin

Merrni licenca të softuerit të lirë për të na ndihmuar në përkthimin profesional Kutools për Outlook - i cili është një koleksion i dobishëm shtesash për Outlook 2013, 2010 dhe Office 365. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë. Nëse dëshironi të na ndihmoni, ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar se cilën gjuhë do të përktheni.

blu-dotGjuhët që kërkojnë përkthim.

blu-dotSi të përktheni softuer në gjuhën tuaj?


shigjetë flluskë e djathtë blu Gjuhët që kërkojnë përkthim

Kërkon përkthime

Shënim:Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj për të na ndihmuar të përktheni. Ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar se cilën gjuhë do të përktheni.

Anglisht >> Gjermanisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Frëngjisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Hollandisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Italisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Japonisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Rusisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Spanjisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Portugalisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Danisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Finlandisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Hungarisht

Asnjë përkthim

Anglisht >> Gjuhët tuaja Nëse asnjë nga gjuhët e mësipërme nuk është juaji, ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar në cilën gjuhë ju do të përktheni programin tonë dhe të dini nëse mund të merrni licencë falas për të.

gjuhët në dispozicion

Albanian i plotë
Kinezisht (E thjeshtuar) i plotë

shigjetë flluskë e djathtë blu Si të na ndihmoni të përkthejmë Office Tab nga gjuha angleze në gjuhën tuaj?

Nëse jeni të interesuar në përkthimin e softuerit nga gjuha angleze në një gjuhë tjetër (gjuha juaj), ju lutemi shkoni për të redaktuar dhe përkthyer skedarin e gjuhëve që ndodhen në dosjen e instalimit dhe zakonisht është: "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools".

blu-dot Për të na ndihmuar në përkthimin e softuerit, ju lutem shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të Kutools për Outlook nga këtu parë.

blu-dot Ju lutemi të hapni aplikacionin tuaj të Microsoft Word pas instalimit të softuerit dhe të lundroni në Kutools tab dhe pastaj kliko Ndihmë >>Gjuhe >> Rregulloje. Ajo do të shfaqë Personalizo gjuhën kuti dialogu. Shih screenshots:

blu-dot Ju lutemi të shkoni te faqja Customize Language file duke klikuar Goto Customize Language, dhe do të shihni një language.xml skedari dhe ndarje dosje skedari në dosjen e skedarit të gjuhës. Shih screenshot:

blu-dotDosja e ndarjes dosje, do ta shihni gjithashtu skedarin language.xml. Është një kopje rezervë e skedarit të gjuhës. Nëse skedari i gjuhës në këtë dosje "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools"është prishur, ju mund të përdorni skedarin e gjuhës në dosjen Split për të zëvendësuar skedarin e gjuhës në dosje.

blu-dot Ju lutemi kopjoni dhe ngjisni skedarin gjuhësor në një dosje të re në kompjuterin tuaj për përkthim. Pas përkthimit, ju lutemi kopjoni dhe ngjisni language.xml në dosjen e skedarëve të rregullave të gjuhës "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ OutlookKutools"dhe të zëvendësojë skedarin origjinal.

blu-dot Ju lutemi rifilloni aplikacionet tuaja të Microsoft Outlook për të hyrë në fuqi. Nëse nuk ka asgjë të gabuar në skedarin tuaj të gjuhës, softueri do të shfaqet në gjuhën tuaj.

blu-dot Cila pjesë e skedarit gjuhësor (xml) mund të modifikoni dhe modifikoni? Për shembull, përmbajtja ndërmjet dhe mund të modifikohet ose të redaktohet. Shih screenshot:

blu-dotJu lutemi mos ndryshoni kushtet e mëposhtme dhe shkronjat speciale në skedarin gjuhësor.

\ R \ n \ R \ n \ r \ n
\ R \ n {3} \ R \ n {4}
0 {} Detong Teknologjia Ltd

blu-dotJu lutemi mos ndryshoni kodimin e skedarit gjuhësor. Kodimi i skedarit gjuhësor duhet të jetë gjithmonë UTF-8.

blu-dotJu lutemi dërgoni përkthimin tuaj përfundimtar në sales@extendoffice.com me informacion të detajuar rreth licencës së softuerit që doni të keni dhe emrin e licencës tuaj për softuerin. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë.