Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Klientët tanë na duan

Ekipi i përkushtuar i ekspertëve të ExtendOffice është këtu për të siguruar suksesin tuaj, rreth orës dhe në mbarë botën. Gati për të ndarë historinë tuaj me botën?
5.0/5 nga 17 ratings.
  • Cila është historia juaj?
Dëshmitë e Përdoruesit për
2 muaj më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
Kutools është absolutisht biznesi! Ai bën të gjitha gjërat që Excel duhet të bëjë, por nuk mund! Funksionet janë të pabesueshme dhe sa herë që zbuloj një tjetër, vetëm më bën të buzëqesh dhe qesh me sa i dobishëm është. E bërë mirë në dev. Dhe kjo nuk është një rishikim i paguar. Është vetëm një mjet i përgjakshëm i dobishëm. Shumë faleminderit!
Trego më shumë
4 muaj më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
Sapo fillova të përdorni produktin tuaj për të shkëlqyer dhe donte të përcillja vlerësimin tim. Kjo gjë është fantastike.
Vazhdoni punën e madhe.
Trego më shumë
8 muaj më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
Kam blerë mjetin tuaj EXCEL për një arsye.
Unë duhet të bëj një punë çdo muaj, ku një Bilanci Gjykues i eksportuar nga një program i llogarive në formën e CSV duhet të përcaktohet në qeliza specifike në një spreadsheet që pastaj formon një sërë llogarish të menaxhimit. Të njëjtën punë, çdo herë, do të mendonit se ishte e thjeshtë! Por jo. CSV-ja ndryshon çdo herë, sepse nëse përdoren llogari të reja, atëherë ato shtohen, dhe derisa të arrish ta bësh atë, nuk e di se cilat janë shtuar. Unë kam një libër pune në të cilën kam vënë skedarin e ri, dhe përputhem me atë të vjetër, pastaj duke përdorur TRUE / FALSE, ajo nxjerr në pah linjat që janë të ndryshme.

Unë pastaj futur linja të reja dhe shtoni ato, pastaj riformoj ato të reja.
Pak që ishte duke shkaktuar mua shumë kohë ishte atëherë duke punuar në qoftë se unë i kishte hartuar ato të gjithë ose të humbur ndonjë.
Duhet të kaloj përmes ONE by ONE duke përdorur rutinën e TRACE Dependents, dhe ka linja 900 secila me qeliza 3, kështu që 2,700 do të kontrollojë.
Produkti juaj fantastik më lejon të kontrolloj GJITHA prej tyre në të njëjtën kohë!
Po të kisha gjetur këtë vit më parë.
Duket sikur keni shumë mjete të tjera interesante, kështu që unë do t'i kontrolloj kur të përfundoj punën time.
Faleminderit shume.
Trego më shumë
9 muaj më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
Bëj faturimin tim me një libër pune të Excel. Unë kam 50 + fatura që duhet të bëhen në mënyrë manuale, të ruhen si PDF individuale, pastaj të dërgohen me email. Më në fund kam kërkuar internetin për një vegël për të automatizuar këtë proces dhe për të gjetur KuTools. WorkBook Split works perfectly !!!
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
I dërgova një email që i lavdëroi ata, sepse kur bëhet fjalë për Excel ata janë më të mirët. Unë shkrova, "Unë vetëm dua t'ju falenderoj" sepse Kutools dhe ndihma Excel janë më të mirët atje. "Unë nuk kam edhe një ankesë për të shtuar atë!"

Edhe pse mund të jetë joshëse për të kërkuar ndihmë diku tjetër në internet, shpesh përgjigja më e mirë për një pyetje është e drejtë këtu, kështu që të paktën nëse kjo faqe vjen në një kërkim, zakonisht është më mirë të klikoni këtë. Formula Excel dhe ndihma e VBA janë të mëdha, gjë që sugjeron se ata vërtet e dinë se çfarë po bëjnë.

Kutools është një vegël shumë e dobishëm për të pasur, dhe definitivisht ia vlen.

Falemnderit.
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për ExcelKutools për Fjalën
Cila është historia juaj?
Këto Programe janë të Mahnitshme dhe Ekipi i Mbështetjes është gjithashtu shumë i dobishëm. Unë jam shumë i lumtur që i gjej ato.
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Kutools për Excel
Cila është historia juaj?
Doja vetëm t'ju lashë një linjë për të thënë falënderim për Kutools. Unë jam duke e përdorur atë për të përpunuar të dhënat si pjesë e doktoratës time dhe më ka ruajtur kaq shumë kohë; kjo është një copë software shumë e dobishme.
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Tab Zyra
Cila është historia juaj?
Kjo është Brilliant !! Jo më shumë kërcim mbrapa dhe me radhë - duke humbur gjurmët e dokumenteve që ju keni hapur, etj Përveç kësaj mirëpritur në MS Office!
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Tab Zyra
Cila është historia juaj?
Unë jam shumë i kënaqur me aplikacionin tuaj Office Tab Enterprise dhe e rekomandoj atë për të gjithë bashkëpunëtorët e mi të punës. Është shumë funksionale dhe jashtëzakonisht e dobishme kur punoni me disa dokumente në të njëjtën kohë. Faleminderit për ofrimin e një produkti të madh. Unë pres që të vlerësoj më shumë aplikacionet tuaja software.
Trego më shumë
1 vjet më parë.
Dëshmitë e Përdoruesit për
Tab Zyra
Cila është historia juaj?
Aplikacioni juaj i Office Tab është aq tepër i vlefshëm dhe rrit produktivitetin aq shumë në Microsoft Office.
Trego më shumë