Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Бесплатно симнување на табулатори за Excel 13.10 - Вашите неверојатни Excel табови!

Табулаторите за Excel ви помагаат да управувате со повеќе Excel Workbooks со еден прозорец со отелотворување на кориснички интерфејс со кориснички интерфејс со вашиот Excel. Можете лесно да ги отворите и затворите повеќе Excel работни книги во прозорецот со јазичиња Excel во Microsoft Office Excel 2003,2007, 2010, 2013, 2016 и Office 365.

box-excel-tab-125x125-tm

Бесплатно симнување овде
Ако сакате да го користите интерфејсот со јазичиња во Microsoft Word, Excel, Access, Publisher, Visio, Project и PowerPoint, ви препорачуваме Office Tab Enterprise

Alias: ExcelTab
Верзија: 13.10
големина: 12.10 MB
Најнови update: Може 26, 2017
лиценца: Shareware $ 15.00 (Целосно функционално испитување на 30-дена)
софтвер: Додатоци на Microsoft Excel
Систем: Windows XP, Windows Vista, Windows7, Windows 8
Потребно: Microsoft Excel 2016 / 2013 / 2010 (32-бит / 64-бит), 2007 или 2003 инсталирани

Краен корисник Договор за лиценца


Историја на новости:
 • 2017-5-26 Батерии за Excel 13.00
 • 2017-2-14 Батерии за Excel 12.00
 • 2015-11-27 Батерии за Excel 11.00
 • 2015-08-11 Батерии за Excel 10.50
 • 2015-06-08 Батерии за Excel 10.00
 • 2014-06-24 Батерии за Excel 9.80
 • 2013-02-06 Батерии за Excel 9.51
 • -2013 01 28- Батерии за Excel 9.50
 • -2012 09 17- Батерии за Excel 9.20
 • -2012 06 16- Батерии за Excel 9.10
 • 2012-05-16 Батерии за Excel 9.00
 • 2012-04-06 Батерии за Excel 8.50
 • 2011-11-01 Батерии за Excel 8.00
 • 2011-05-06 Батерии за Excel 7.00
 • 2011-03-24 Батерии за Excel 6.51
  Додава Office Edition бесплатно издание. Вклучен Word Tab, Excel Tab и PowerPoint Tab со ограничена функција;
  Додава Excel Tab 64-битна верзија, наменета за Microsoft Office 2010 64-бит.
 • 2011-01-11 Батерии за Excel 6.50
  Додава копче Затвори во секој таб. Го подобрува изгледот на контекстното мени за лесно користење;
 • 2010-10-08 Батерии за Excel 6.01
 • 2010-08-15 Батерии за Excel 6.00
 • 2010-07-05 Батерии за Excel 5.20
 • 2010-05-12 Батерии за Excel 5.10
 • 2010-04-21 Батерии за Excel 5.01
 • 2010-04-15 Батерии за Excel 5.00
 • 2010-03-22 Батерии за Excel 4.20