Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Службен 329 теми

Ве молиме прелистувајте ги категориите и следните секции пред Вие ги поставувате вашите прашања на форумот.

Нашиот софтвер НЕ е компатибилен со оперативните системи на Macintosh (Mac OS). :) :)
категорија
Официјална поддршка за Канцеларија јазиче. Темите мора да се однесуваат на Канцеларија јазиче.

За жал, немаме верзија на MAC.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
Одг: Прозорецот на Excel го менува големината ...
by Натанаел Дела Вентура
12 часа 26 минути

Kutools за Excel 206 теми

Официјална поддршка за Kutools за Excel. Темите мора да се однесуваат на Kutools за Excel.

За жал, немаме верзии на MAC.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
Kutools за Excel 19.00 - Реле ...
by Jay Chivo
12 часа 36 минути
Официјална поддршка за Kutools за Outlook. Темите мора да се однесуваат на Kutools за Outlook.

За жал, немаме верзии на MAC.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
Re: Outlook crashes when using Kut ...
by Jay Chivo
12 часа 53 минути

Kutools за Word 13 теми

Официјална поддршка за Kutools за Word. Темите мора да се однесуваат на Kutools за Word.

За жал, немаме верзии на Mac.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
Kutools за Word 8.90 - Releas ...
by Jay Chivo
3 месеци 2 недели

Самопомош на Заедницата 187 теми

Категориите и темите во овој дел се во корист на припадниците на заедницата да си помагаат еден на друг.

Ве молиме не поставувајте прашања за нашиот софтвер; таквите прашања нема да се одговорат тука и таквите теми може да бидат заклучени.
категорија

Ексел 168 теми

Теми мора да се однесуваат на апликацијата Microsoft Excel.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
WORKDAY - function
by Tiit Perve
6 денови 2 часови

Збор 4 теми

Теми мора да се однесуваат на апликацијата Microsoft Word.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo

Outlook 11 теми

Теми мора да се однесуваат на апликацијата Microsoft Outlook.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
Теми се за други апликации на Microsoft Office, како што се PowerPoint, Access и така натаму.

Модератори: jaychivo, Jay Chivo
компресира pst
by melenalee
8 месеци 2 недели