Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Што да правам ако информациите за лиценцата се неважечки?

Постојат следниве можности да се предизвика неуспех:


Осигурајте се дека софтверот што го регистрирате е софтверот што сте го купиле

Како да проверите дали се регистрирате е софтверот што сте го купиле?

За Classic Menu за Office: Ве молиме стартувајте го Класичен Мени Менаџер со кликнување почеток > сите програми > Класично мени за Office > Класичен Мени Менаџер, и кликнете на за табот.

Ако сте го купиле Класично мени за Office Enterprise 2010 и 2013, користете ги информациите за лиценца за да го регистрирате софтверот, и ако не, ве молиме одете да го преземете и инсталирате вистинскиот софтвер од нашата веб-страница: https://www.addintools.com.

За Office табот: Ве молиме стартувајте го Центар за Office Tab со кликнување почеток > сите програми > Канцеларија јазиче > Центар за Office Tab, и кликнете на за табот.

Ако сте го купиле Office Tab Enterprise, тогаш можете да ги користите вашите информации за лиценцата за да го регистрирате софтверот, и ако не, ве молиме одете да го преземете и инсталирате вистинскиот софтвер од нашата веб страница: https://www.extendoffice.com.

За Kutools за Excel: Ве молиме стартувајте Центар за поставување KTE со кликнување почеток > сите програми > Kutools за Excel > Центар за поставување KTE, и кликнете на за табот.

Ако сте го купиле Kutools за Excel, тогаш можете да ги користите вашите информации за лиценцата за да го регистрирате софтверот, и ако не, ве молиме одете да го преземете и инсталирате вистинскиот софтвер од нашата веб страница: https://www.extendoffice.com.

За Kutools за Word: Ве молиме стартувајте Word Kutools Manager со кликнување почеток > сите програми > Kutools за Word > Word Kutools Manager, и кликнете на за табот.

Ако сте го купиле Kutools за Word, тогаш можете да ги користите вашите информации за лиценцата за да го регистрирате софтверот, и ако не, ве молиме одете да го преземете и инсталирате вистинскиот софтвер од нашата веб страница: https://www.extendoffice.com.


Погрешен правопис на името на лиценцата и на шифрата за лиценца

Ве молиме обидете се да го копирате и името на лиценцата и кодот на лиценцата од вашата е-пошта за регистрација и да ги вметнете во соодветните текстуални полиња во прозорецот за регистрација. Ако името на лиценцата изгледа како "Тони Џим-1", проверете дали сте внеле во"Тони Џим"И"-1"во полето за име на лиценцата.

Забелешка"-1"нема да се прикаже како дел од името на вашата лиценца, но мора да напишете и вашето име и"-1"во полето за име на лиценцата.

Ако горенаведеното е точно, вие сè уште не можеше успешно да ја регистрирате програмата, ве молиме пратете е-пошта до продажбата # extendoffice.com (Заменете # со @) со екранот на за прозорец на софтверот.