Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Какви видови плаќања можам да користам?

Ние го продаваме софтверот преку RegNow (компанија за дигитални реки), затоа ви препорачуваме да купите преку MyCommerce. Достапни опции за нарачка: Кредитна картичка, PayPal, Банка / Банкарскиот трансфер, Проверете / пари со цел, Факс - кредитна картичка, Фактура, Нарачка и телефон.

Забелешка: Достапните опции за нарачување може да се менуваат за различни земји.

Кредитна картичка: Прифатливи се кредитни картички како Visa, Mastercard, American Express, Discover, Visa Check Card, Eurocard и MasterMoney. Откако ќе се обработи нарачка успешно, ќе добиете е-пошта за да го потврдите завршувањето на нарачката. Ја препорачуваме оваа опција, бидејќи за сите други опции нема да добиете нарачка додека не добиеме исплата.


Банка / Банкарскиот трансфер: Според вашата локација, откако ќе кликнете "Ставете ја вашата нарачка", ќе се појави прозорец и ќе ви ги покаже упатствата за плаќање. Европските потрошувачи ќе добиваат фактура по поштенска пошта и ќе можат да ја користат фактурата за плаќање преку банка / жичен трансфер или GIRO.


Проверете / пари со цел: Откако ќе кликнете "Ставете ја вашата нарачка", ќе се појави прозорец и ќе ви ги покаже упатствата за плаќање. Ќе треба да испратите чек или паричен налог на адресата наведена на последната страница. Доколку ги добивме вашите средства, можете да ја завршите регистрацијата.


Факс - кредитна картичка: Откако ќе кликнете "Ставете ја вашата нарачка", ќе се појави прозорец и ќе ви ги покаже упатствата за плаќање. Можете да го видите бројот на факс на дното на последната страница. Ние ќе ја обработиме нарачката веднаш откако ќе ги добиеме вашите комплетни информации.


Фактура: Откако ќе кликнете "Ставете ја вашата нарачка", ќе се појави прозорец и ќе ви ги покаже упатствата за плаќање. Откако ќе ја поднесете вашата нарачка, можете да ја видите фактурата за печатење во вашиот веб-прелистувач. По печатењето на фактурата, можете да го вратите плаќањето на адресата дадена на фактурата.


Набавка Или: Откако ќе кликнете "Ставете ја вашата нарачка", ќе се појави прозорец и ќе ви ги покаже упатствата за плаќање. Те молам повикајте го вашиот уникатен идентификациски број за нарачка и испратете го по факс на RegNow бесплатно на 1-800-442-3172 или + 1-952-646-5604. Исто така, можете да ја испратите во вашата нарачка за нарачка на следната адреса:

RegNow / Дигитална река
Број за нарачка ************ (ве молиме заменете со вашиот ID за нарачка)
9625 76th Вест Стрит
Едем Прери, МН 55344
Соединетите Американски Држави

Забелешка: Може да се побараат кредитни референци. Откако RegNow ќе добие копија од вашата нарачка, тие ќе ја обработат вашата трансакција, а потоа ќе ви ја испратат сметката одделно.

телефон: Можете да го телефонирате Центарот за услуги на клиентите на 24 / 7 на RegNow на 1-952-646-5331 или да го ослободите од САД и Канада во 1-877-353-7297 за да поставите нарачка по телефон. Ве молиме наведете го идентификацискиот број на производот за лесно идентификување на производот кога поставувате телефонски налог.

Ве молиме наведете го нашиот идентификациски број на производот за лесно идентификување на производот кога ќе се јавите во RegNow.

Производ проект име на продукт
19827-2 Канцеларија јазиче
19827-13 Office Tab Enterprise
19827-16 Kutools за Excel
19827-19 Kutools за Word
19827-25 Kutools за Outlook
Забелешка: Нарачките за телефон подлежат на дополнителен надомест за обработка на нарачки од $ 3.00 USD.