Совет: Други јазици се Google-преведени. Можете да ја посетите English верзија на оваа врска.
Логирај Се
x
or
x
x
Регистрирај се
x

or

Што да правам ако не ги добијам информациите за лиценцата откако ќе ја нарачам нарачката?

1. Ако одберете да го купите нашиот софтвер преку MyCommerce, ви предлагаме да потврдите дали вашата нарачка е успешно обработена со проверка на:

MyCommerce: https://admin.mycommerce.com/app/cs/lookup

Теоретски, откако вашата нарачка ќе биде валидирана, нашиот систем автоматски ќе ви испрати е-маил за регистрација кој ќе ја содржи URL-то за преземање. Ако не го добиете на време, можеби тоа е обележано како СПАМ или тоа е поради доцнењето на интернет или грешките на системот. Или, можеби нарачката не успеа да се обработи.


2. Ако одберете да го купите нашиот софтвер преку PayPal, ве молиме пратете Е-пошта со вашата e-mail адреса на PayPal до продажбата # extendoffice.com (Заменете # со @), и веднаш ќе Ви ја испратиме Вашата лиценца.