Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si të fshehni numrin e faksit në Selected Names List në Outlook?

Në Outlook, mund të keni zbuluar se në listën "Emrat e zgjedhjes" ose në librin e adresave, kolona e adresës së postës elektronike përmban jo vetëm adresat e postës elektronike, por edhe ato të faksit të cilat mund t'ju infektojnë. Në këtë artikull, unë prezantoj disa mënyra për të fshehur numrin e faksit për ju.
doc fsheh numrin e faksit 1

Fshihni numrin e faksit në listën Zgjidhni emrat me VBA

hiqni të gjitha kontaktet e dyfishta nga një ose disa dosje të kontakteve në perspektivë

Nganjëherë, ne mund të shtojmë vazhdimisht të njëjtat kontakte, si mund të heqim kontaktet e dyfishta nga një ose disa dosje të kontakteve? Kutools për Outlook's Duplicate Contacts Funksioni mund të heqë shpejt ose shkrijë kontakte të dyfishta bazuar në email, emër të plotë ose kritere të tjera nga një ose më shumë dosje të kontakteve. Klikoni për 45 ditë provë falas!
doc heq kontaktet e kopjuara 1
Kutools për Outlook: me dhjetra shtojca të dobishme të Outlook-it, të lirë të provohen pa asnjë kufizim në ditët e 45.

Fshihni numrin e faksit në listën Zgjidhni emrat me VBA

Nëse dëshironi të fshehni numrin ekzistues të faksit në listën Select Name, ju lutemi bëni si ky:

1. shtyp Alt + F11 çelësat për tu aktivizuar Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare.

2. click Fut > Modulet për të futur një modul të ri bosh, kopjoni dhe ngjisni kodin më poshtë tek skripti.

VBA: Fshihni ekzistojnë numrin e faksit në Emrat e zgjedhur

Nën HideFaxNumbers_ExistingContacts () 'UpdatebyExtendoffice2018-5-23 Dim xStores Si Outlook.Stores Dim xStore As Outlook.Store Dim xRootFolder Si Outlook.Folder Dim xFolder Si Folder Në Gabim Resume Set Next xStores = Outlook.Application.Session.Stores Për Çdo xStore Në xStores Set xRootFolder = xStore.GetRootFolder Për çdo xFolder Në xRootFolder.Folders Thirrje ProcessFolders (xFolder) Tjetër Afër Fundi Sub Sub ProcessFolders (ByVal CurrentFolder si Outlook.Folder) Dim xContactItem Si Outlook.ContactItem Dim xSubFolder Si Outlook.Folder Dim xFax Si String Dim I Si Integer Në Gabim Resume Next Nëse CurrentFolder.DefaultItemType <> olContactItem Pastaj Exit Sub xFax = "Fax:" Për I = CurrentFolder.Items.Count Për 1 Hap -1 Set xContactItem = CurrentFolder.Items.Item (I) Me xContactItem Nëse (Len (.BusinessFaxNumber) <> 0) Dhe InStrRev (.BusinessFaxNumber, Trim (xFax)) = 0 Pastaj .BusinessFaxNumber = xFax & .BusinessFaxNumber End Nëse Nëse (Len (.HomeFaxNumber) <> 0) Dhe InStrRev (.H omeFaxNumber, Trim (xFax)) = 0 Pastaj .HomeFaxNumber = xFax & .HomeFaxNumber End Nëse Nëse (Len (.OtherFaxNumber) <> 0) Dhe InStrRev (.OtherFaxNumber, Trim (xFax)) = 0 Pastaj .OtherFaxNumber = xFax &. OtherFaxNumber End Nëse .Save fund me Next I Nëse CurrentFolder.Folders.Count <> 0 Pastaj Për I = CurrentFolder.Folders.Count Për 1 Hap -1 Set xSubFolder = CurrentFolder.Folders.Item (I) Thirrje ProcessFolders (xSubFolder) Next I End Nëse End Sub

3. shtyp F5 kyç për të drejtuar kodin, tani numrat e faksit janë fshehur.
doc fsheh numrin e faksit 2

Nëse doni të fshehni numrin e faksit në kontaktet e reja, bëni si ky:

1. shtyp Alt + F11 çelësat për tu aktivizuar Microsoft Visual Basic për Aplikime dritare.

2. Klikoni dy herë ThisOutlookSession nga Project-1 pane, dhe pastaj kopjoni dhe ngjisni kodin poshtë tek skripti.

VBA: Fshih numrin e faksit në kontaktet e reja të shtuara

Public WithEvents xInspectors Si Outlook.Inspectors Publike MeEvents xContactItem Si Outlook.ContactItem Private Sub Application_Startup () 'UpdatebyExtendoffice2018-5-23 Set xInspectors = Outlook.Application.Inspectors Fundi Sub Private Sub xInspectors_NewInspector (ByVal Inspector As Inspector) Nëse TypeName (Inspector.CurrentItem ) = "ContactItem" Pastaj Set xContactItem = Ende Inspector.CurrentItem End End Sub Private Sub xContactItem_PropertyChange (Emri i ByVal si String) Dim xArr () Si Variant Dim xFax Si String Në Gabim Resume Next xArr = Array ("BusinessFaxNumber", "HomeFaxNumber" (0) Nëse InStrRev (.BusinessFaxNumber, Trim (xFax)) = 0 Pastaj .BusinessFaxNumber = xFax &. BusinessFaxNumber End Nëse Rasti xArr (1) Nëse Nëse InStrRev (.OtherFaxNumber, Trim (xFax)) = 0 Pastaj .OtherFaxNumber = xFax & .O InStrRev (.HomeFaxNumber, Trim (xFax)) = 2 Pastaj .HomeFaxNumber = xFax & .HomeFaxNumber End Nëse Rasti xArr (0) therFaxNumber End Nëse End Select Përfundo me End Sub
doc fsheh numrin e faksit 3

3. Ruaj kodin dhe rinisni Outlook-in për të bërë efektin e kodit.

Prej tani, të gjitha numrat e faksit të kontakteve të reja të krijuara do të fshihen në dritaren Select Names: Contacts.

doc fsheh numrin e faksit 4
doc shigjetë poshtë
doc fsheh numrin e faksit 5


Kutools për Outlook

Më shumë se 100 Funksione të Avancuara për Outlook 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365

kutools shtënë ekran për pamjen e vogël për banner 201812

më shumë Features | Shkarko falas | Vetëm $ 39.00 për qindra funksione

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.