Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Pa pagesë Shkarko Tabs për Excel 13.10 - tabs amazing tuaj Excel!

Tabs për Excel ju ndihmon të menaxhoni shumë Workbooks Excel në një dritare të vetme duke mishëruar një ndërfaqe të përdoruesit me efikasitet të tabelës me Excel tuaj. Ju lehtë mund të hapni dhe mbyllni disa fletë pune të shkëlqyera brenda dritares së skedarit Excel në Microsoft Office Excel 2003,2007, 2010, 2013, 2016 dhe Office 365.

box-excel-tab-125x125-tm

Pa pagesë Shkarko Këtu
Nëse dëshironi të përdorni Interface Tabbed në Microsoft Word, Excel, Access, Publisher, Visio, Project dhe PowerPoint, ju rekomandojmë Ndërfaqja e Office Tab

Alias: ExcelTab
Version: 13.10
Size: 12.10 MB
Përditësimi i fundit: Mund 26, 2017
Liçensë: shareware $ 15.00 (Gjykim plotësisht funksional 30-ditë)
Software: Shtesa të Microsoft Excel
Sistemi: Windows XP, Windows Vista, Windows7, Windows 8
Kërkesat: Microsoft Excel 2016 / 2013 / 2010 (32-bit / 64-bit), 2007 ose 2003 instaluar

End User License Marrëveshjes


Historia e përditësimeve:
 • Tabelat 2017-5-26 për Excel 13.00
 • Tabelat 2017-2-14 për Excel 12.00
 • Tabelat 2015-11-27 për Excel 11.00
 • Tabelat 2015-08-11 për Excel 10.50
 • Tabelat 2015-06-08 për Excel 10.00
 • Tabelat 2014-06-24 për Excel 9.80
 • Tabelat 2013-02-06 për Excel 9.51
 • 2013-01 28- Tabs për Excel 9.50
 • 2012-09 17- Tabs për Excel 9.20
 • 2012-06 16- Tabs për Excel 9.10
 • Tabelat 2012-05-16 për Excel 9.00
 • Tabelat 2012-04-06 për Excel 8.50
 • Tabelat 2011-11-01 për Excel 8.00
 • Tabelat 2011-05-06 për Excel 7.00
 • Tabelat 2011-03-24 për Excel 6.51
  Shton edicionin e lirë të Office Tab. Tab Word, Tab Excel dhe PowerPoint Tab me funksione të kufizuara;
  Shton versionin Excel Tab 64-bit, të dizajnuar për Microsoft Office 2010 64-bit.
 • Tabelat 2011-01-11 për Excel 6.50
  Shton butonin Mbyll në secilën skedë. Përmirëson paraqitjen e menusë së kontekstit për përdorim të lehtë;
 • Tabelat 2010-10-08 për Excel 6.01
 • Tabelat 2010-08-15 për Excel 6.00
 • Tabelat 2010-07-05 për Excel 5.20
 • Tabelat 2010-05-12 për Excel 5.10
 • Tabelat 2010-04-21 për Excel 5.01
 • Tabelat 2010-04-15 për Excel 5.00
 • Tabelat 2010-03-22 për Excel 4.20