Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Blerja e Zyrës Tab

Office Tab - Hapni dokumente të shumëfishta në një dritare me skeda të Microsoft Office 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ose Office 365.

Blej një herë, përdorni përgjithmonë. Përditësim i lirë dhe mbështetje teknike për vitet 2.
Të përpunuara në mënyrë të sigurt nga MyCommerce dhe PayPal.
Garancia e kthimit të parave 60-ditore. 24x7 Shërbimi i Mbështetjes së Email-it.

Produkte

Çmimi (USD)

MyCommerce
Recommended

PayPal

kuti Zyra tab 120 90

Tab Zyra

fjala-40x34 + excel-40x34 + powerpoint-40x34

Duke përfshirë Tabs për Word + Excel + PowerPoint = $ 45.00

Tani $ 29.00 | Lista e Çmimeve të Licencave të Vëllimit

checkout-RegNow-2

kuti Zyra tab ent 120 90

Ndërfaqja e Office Tab

fjala-40x34 + excel-40x34 + powerpoint-40x34 + botues-40x34
+ access-40x34 + Projekti-40x34 + Visio-40x34

Përfshirë Tabs për Word + Excel + PowerPoint + Publisher + Qasja + Projekti + Visio = $ 121.00

Tani $ 39.00 | Lista e Çmimeve të Licencave të Vëllimit

checkout-RegNow-2

shënim: *Ju do të merrni informacionin e licencave menjëherë në llogarinë tuaj të postës elektronike pas pagesës nëpërmjet MyCommerce.
Nëse dëshironi të përmirësoni Tab ZyraNdërfaqja e Office Tab, ju lutem dërgoni një email tek sales@extendoffice.com me informacionin e porosisë së Zyrës së Zyrës.