Cookies na ndihmojnë të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni përdorimin e cookies.
Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shpejt konvertohet midis përmbajtjeve të qelizës dhe komenteve në Excel

Ndonjëherë, mund të dëshironi të konvertoheni përmbajtjet e qelizës tek komentet ose përmbajtjet e komenteve në përmbajtjen e qelizës, ose nganjëherë, mund të dëshironi të futni përmbajtjen e qelizës tek komentet ose përmbajtja e komenteve në qelizë. Në Excel, asnjë mënyrë e drejtpërdrejtë për të arritur këto operacione. Por Ckoment e anasjelltë dhe qeliza funksionoj në Kutools për Excel mund të arrijë shpejt këto operacione.

Konvertimi i përmbajtjeve të celularëve në komente

Konvertimi i komenteve në përmbajtjen e qelizës

Fut përmbajtjen e qelizës në komente

Futni komentet në përmbajtjen e qelizës


Kliko Kutools >> më shumë >> Convert koment dhe qeliza. Shih screenshots:

shtënë konvertohet koment dhe qeliza 01 shtënë arrow drejtë shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 2

Konvertimi i përmbajtjeve të celularëve në komente

1. Aktivizoni fletën e punës dhe zgjidhni shkallën që dëshironi të konvertojë përmbajtjen e qelizës në komente.

2. click Kutools > më shumë > Convert koment dhe qeliza dhe kontrolloni Konvertimi i përmbajtjes së qelizave në komente Convert koment dhe qeliza dialog. Shih screenshot:

3. click OK. Dhe përmbajtja e qelizës është konvertuar në komentet e tyre. Shih screenshots:


Konvertimi i komenteve në përmbajtjen e qelizës

1. Aktivizoni fletën e punës dhe zgjidhni diapazonin që doni të konvertojë komentet në përmbajtjen e qelizës. Ju lutemi sigurohuni që të keni komente në fletën e punës aktive përpara se të aplikoni Convert koment dhe qeliza funksion.

2. click Kutools > më shumë > Convert koment dhe qeliza dhe kontrolloni Convert Komentet në përmbajtjen e qelizave në Convert koment dhe qeliza dialog. Shih screenshot:

3. click OK. Dhe komentet janë konvertuar në përmbajtjen e qelizave të tyre. Shih screenshots:


Fut përmbajtjen e qelizës në komente

1. Aktivizoni fletën e punës dhe zgjidhni diapazonin për të futur përmbajtjen e qelizës tek komentet. Ju lutemi sigurohuni që të keni komente në fletën e punës aktive përpara se të aplikoni Convert koment dhe qeliza funksion.

2. click Kutools > më shumë > Convert koment dhe qeliza dhe kontrolloni Fut përmbajtjen e qelizës në komentConvert koment dhe qeliza dialog. Shih screenshot:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 3

3. click OK. Dhe përmbajtja e qelizës është futur në komente. Shih screenshots:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 9 shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 12

shënim: Nëse e kontrolloni Fut tekstin përpara opcionit, përmbajtja e qelizës do të shtohet në pjesën e përparme të përmbajtjes së komenteve. Shih screenshot:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 4
shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 5

Futni komentet në përmbajtjen e qelizës

1. Aktivizoni fletën e punës dhe zgjidhni diapazonin që dëshironi të futni përmbajtjen e komenteve në qeliza. Ju lutemi sigurohuni që të keni komente në fletën e punës aktive përpara se të aplikoni Convert koment dhe qeliza funksion.

2. click Kutools > më shumë > Convert koment dhe qeliza dhe kontrolloni Fut përmbajtjen e komentit në qelizë Convert koment dhe qeliza dialog. Shih screenshot:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 6

3. click OK. Dhe përmbajtja e komenteve është futur në qeliza. Shih screenshots:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 9 shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 10

shënim: Nëse ju kontrolloni Insert para tekstit opsion, përmbajtja e komentit do të shtohet në pjesën e përparme të përmbajtjes së qelizës. Shih screenshot:

shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 7
shtënë konvertohet në mes komenteve dhe qelizës 8

Mjetet e produktivitetit janë të rekomanduara
Mjetet e mëposhtme mund të kurseni shumë kohën dhe paratë tuaja, cila është e drejtë për ju?
Tab Zyra: Përdorimi i skedave të dobishme në Zyrën tuaj, si rruga e Chrome, Firefox dhe New Internet Explorer.
Kutools për Excel: Më shumë se 300 Funksione të Avancuara për Excel 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Zyra 365.
Menu klasike për zyrën: Sillni menutë të njohura në Zyrë 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 dhe 365, sikur të ishin Office 2000 dhe 2003.

Kutools për Excel

Funksionaliteti i përshkruar më sipër është vetëm një nga funksionet e fuqishme 300 të Kutools për Excel.

Designed for Excel (Zyra) 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 dhe Office 365. Shkarkoni dhe përdorni falas për ditët e 60.

Kutia e kutisë së Kutools për Excel

btn lexo më shumë shkarko btn btn blerje

Say something here...
symbols left.
You are guest ( Sign Up? )
or post as a guest, but your post won't be published automatically.
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.