Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools - kombinon 100 + Funksione dhe Mjete të dobishme për Microsoft Outlook

Kutools për Microsoft® Outlook do të thjeshtojë komunikimin tuaj të përditshëm me email përmes Outlook duke shtuar këto karakteristika të dobishme që shumica e përdoruesve të Outlook duhet të kryejnë çdo ditë! 30,000 + zgjedhja e përdoruesve. Funksion i plotë Gjyqi i lirë 45-ditore. Nuk kërkohet kartë krediti.

Box-kutools-fjala-125x125
 • Vendosni lehtësisht përgjigjen automatike për Jashtë Zyrës pa Exchange Server
 • Automatikisht CC / BCC Çdo Email Dërgimi dhe Easy për Customizing Rregullat
 • Dërgoni email të shumëfishta në mënyrë individuale me një klikim
 • Filtrat e fuqishëm të emaileve të dëmtimeve ndihmojnë në reduktimin e mesazheve të padëshiruara në kutinë tuaj
 • Grumbull i operacioneve me një klikim: Të tilla si heqja e mesazheve të kopjuara, përgjigjja me shtojcën, mesazhet e kërkimit, etj.

Shihni se si Kutools për Outlook kurseni kohën tuaj në Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 dhe Office 365:

Softueri përshkruhet më poshtë, i rregulluar nga grupi Ribbon në të cilin shfaqen.

Kutools Tab

Kutools up
automatikisht kutools mail të shumëfishta kërko kutools hiqet dukuli bashkëngjitjet e kutuls opsionet e makinave
Automatik Postë e shumëfishta Kërko Përgjigje Fshij Attachments Opcionet

Kutools Plus Tab

dukje plus
dukje plus dukje plus
raport Kontakti Dosjet Pamje shtyp kalendar Rreth Nesh

Tjetër Kutools tab

grupi tjetër i kutuls grupi2 tjetri fletë të makinave asnjë2
Funksionet e Grupit të Lidhura

Tjetër Kutools tab

grupi tjetër i kutuls grupi1 tjetri fletë të makinave asnjë1
Funksionet e Grupit të Lidhura

shënimKëto dy Kutools tabs do të shfaqet kur hap një email ose përgjigje / forwarding një email në Outlook.


Grupi Automatik:

Auto CC / BCC: Ky shërbim mund t'ju ndihmojë të vendosni lehtë rregullat CC ose BCC për të gjitha postat elektronike në Outlook. Përveç kësaj, lehtë mund të rregulloje rregullat me kritere specifike për kontrollin e auto CC ose BCC kur dërgoni email. Për shembull, ju mund të:

 • 1. Lehtësisht krijoni një rregull cc / bcc për auto cc / bcc kur dërgoni email nga një llogari specifike;
 • 2. Lehtësisht krijoni një rregull cc / bcc për auto cc / bcc kur subjekti i dërgimit të email-it përmban fjalë kyçe specifike;
 • 3. Lehtësisht krijoni një rregull cc / bcc për auto cc / bcc kur emri i shtojcës së një email-i dërgues përmban fjalë kyçe të caktuara;
 • 4. Lehtësisht krijoni një rregull cc / bcc për auto cc / bcc kur dërgoni email tek persona të caktuar, etj.

Auto Përpara: Me këtë softuer, mund të vendosni lehtësisht rregulla për automatikisht përcjelljen e të gjitha emaileve marrëse për marrësit e caktuar. Përtej kësaj, kjo veçori ju lejon të rregulloje rregullat për automatikisht përcjelljen e disa postës elektronike hyrëse tek marrësit bazuar në kritere. Për shembull, ju mund të:

 • 1. Krijo një rregull për të automatizuar dërgimin e postës elektronike në hyrje kur arrijnë në një llogari të veçantë;
 • 2. Krijo një rregull për të transmetuar automatikisht emailin në hyrje kur lëndët e postës elektronike përmbajnë fjalë kyçe specifike;
 • 3. Krijo një rregull për të transmetuar automatikisht email-in e ardhshëm kur emri i bashkëngjitur i email-it përmban fjalë kyçe të caktuara;
 • 4. Krijo një rregull për të automatizuar dërgimin e emaileve në hyrje nëse ekzistojnë fjalë kyçe të caktuara në trupin e emailit etj.

Auto përgjigje: Me këtë softuer, mund të vendosni lehtë rregullat e Përgjigjeve Automatike për jashtë funksionit për një ose disa llogari emailesh në të njëjtën kohë me subjektin dhe trupin e personalizuar.

Junk Email Filter: Ky grup mbledhë karakteristika të dobishme për të bllokuar dhe zhbllokuar emailet, të cilat mund të ndihmojnë në zvogëlimin e emaileve të padëshiruara (të vjetra) nga dosja Inbox.

 • Dërguesit e bllokut: Ky shërbim mund të ndihmojë për të bllokuar të gjitha emailet që dërgohen nga një person i caktuar. Aktivizo këtë softuer pas zgjedhjes së një email-i që përmban dërguesin që do të bllokoni, atëherë të gjitha emailet e dërguara nga ky person do të zhvendosen automatikisht në dosjen Junk Email kur arrijnë.
 • Blloko fushat e dërguesit: Me këtë softuer, mund të bllokoni lehtësisht të gjitha emailet që dërgojnë nga një domen i veçantë e-mail. Për shembull, nëse zgjidhni një email ku dërgohet domenin "@ gmail.com" dhe aktivizoni këtë funksion, të gjitha postat elektronike të dërguara nga kjo domenë "@ gmail.com" do të zhvendosen automatikisht në dosjen e emailit junk kur arrijnë.
 • Subjekti i bllokut: Ky shërbim mund të zbulojë dhe të kapë emailet që përmbajnë fjalët që ju keni konfiguruar të jenë subjektet e bllokuara në linjën e subjektit të emailit. Pas aktivizimit të këtij programi, ato email që përmbajnë subjektin që i plotësojnë kushtet do të zhvendosen automatikisht në dosjen Junk Emails kur të arrijnë.
 • Blloku i Trupit: Me këtë funksion, lehtë mund të bllokoni emailet me përmbajtje specifike të trupit pasi të konfiguroni tekstet të jenë trupi i bllokuar. Për shembull, mund të bllokoni të gjitha emailet që përfshijnë shprehjen "Rolex watch" në trup kur arrijnë.
 • Mos bllokoni kurrë dërguesit: Shto një adresë të dërguesit të postës elektronike ose adresa të dërguesve të shumëfishtë në listën e bllokuesve të bllokut, në mënyrë që gjithmonë t'i merrni të gjitha emailet prej tyre pa marrë parasysh se si konfiguroni rregullat e bllokut ose të filtrave.
 • Kurrë mos bllokoni fushat e dërguesit: Shto një domain të dërguesit të postës elektronike ose disa domenë të dërguesve të postës elektronike në listën e domeneve të bllokuesve të bllokut në mënyrë që gjithmonë të merrni të gjitha emailet nga domenet e dërguesve pa marrë parasysh se si konfiguroni rregullat e bllokut ose të filtrave.
 • Mos bllokoni kurrë subjektin: Gjithmonë merrni email me një temë specifike, pavarësisht se si konfiguroni rregullat e bllokut ose të filtrit.
 • Never Block Body: Gjithmonë merrni email që përfshijnë fjalë kyçe ose fraza të veçanta në trupin e email-it, pavarësisht se si konfiguroni rregullat e bllokut ose të filtrave.
 • Run Junk rregullat tani: Me këtë veçori, ju mund të aplikoni manualisht të gjitha rregullat e emailit junk që keni konfiguruar me Filtrin e Email Junk.
 • Menaxher i Filtrit të Junk Email: Mund të krijoni / modifikoni / hiqni / aktivizoni / çaktivizoni rregullat e emailit junk me të. Është konfigurimi i qendrës së cilësimeve të Filtrit të Junk Email.

Marku fshihet si i lexuar: Kur fshini email nga dosja Inbox pa i lexuar ato, këto email do të shfaqen si status të palexuar në dosjen e Deleted Items. Kjo veçori mund t'ju ndihmojë që të shpejt të shënoni të gjitha artikujt e palexuar të fshirë në dosjen e Deleted Items si dhe nën-dosjet e lexuara me vetëm një klik.

Formati i përgjigjes fikse: Nga default, Outlook gjithmonë përgjigjet me formatin fillestar të mesazheve të pranuara. Ky shërbim mund të ndihmojë që lehtë të caktoni një format si formati i përgjigjes së parazgjedhur në Outlook dhe ta përdorni gjithmonë atë kur repling në të ardhmen. Përveç formatimit të parazgjedhur të Outlook-it, kjo veçori paraqet tre formatime për t'u përgjigjur emaileve:

 • 1. Formatimi HTML;
 • 2. Tekst i thjeshtë formatimit;
 • 3. Formatimi i RTF.

Vërejtje BCC: Pasi ta aktivizoni këtë softuer, një dialog paralajmërimi do të shfaqet kur të aplikoni funksionin Përgjigju të gjitha një email që adreson adresa juaj e emailit në fushën e VNV.


Grupi i postës së shumëfishtë:

Përgjigje Bulk: Me këtë shërbim, shpejt mund t'i përgjigjeni emaileve të shumëfishta të pranuara në të njëjtën kohë pa u përgjigjur me dorë një nga një ose duke krijuar rregulla komplekse dhe me kohë.

Bulk Forward: Kur përzgjidhni disa email dhe aplikoni funksionin Forward, të gjitha emailet e zgjedhura do të bashkëngjiten si bashkëngjitje në dritaren e mesazhit përpara, sipas parazgjedhjes. Me këtë shërbim, mund të dërgoni email të shumëfishta në mënyrë individuale si postë elektronike në vend të dërgimit të tyre si bashkëngjitje.

Bulk Save: Kjo pajisje ndihmon për të ruajtur email të shumëfishta si skedarë të tjerë të formateve veçmas në masë. Mbledh gjashtë formate të skedarëve si më poshtë:

 • 1. Ju mund të grumbulloni email të shumëfishta si individë Format HTML files;
 • 2. Ju mund të grumbulloni email të shumëfishta si individë Format Txt files;
 • 3. Ju mund të grumbulloni save e-mail të shumëfishta si skedarë të formateve të veçanta të Word-it;
 • 4. Ju mund të grumbulloni email të shumëfishta si individë Format PDF files;
 • 5. Ju mund të grumbulloni email të shumëfishta si individë Format CSV files;
 • 6. Ju mund të grumbulloni email të shumëfishta si individë Format Excel files.

Kërko grupi:

(Search) Dërgues: Ky funksion mbledh tre shërbime për të kërkuar shpejt email në të gjitha dosjet e postës bazuar në një dërgues email.

(Search) Sender Domain: Me këtë shërbim, ju mund të kërkoni shpejt email në të gjitha dosjet e postës që përmbajnë domenin e dërguesit të emailit të zgjedhur.

(Search) Ky Kontakt: Me këtë shërbim, ju mund të kërkoni shpejt email në të gjitha dosjet e postës, të cilat përfshijnë një kontakt të veçantë në listën e Kontakteve.

Hiqe historikun e kërkimit: Me këtë softuer, mund të pastroni të gjithë historikun e kërkimit në Outlook me vetëm një klikim.


Grupi i Reagimit:

Përgjigju me Shtojcën: Ky shërbim mund të ndihmojë për të mbajtur bashkëngjitjet origjinale kur ju përgjigjeni një email me bashkëngjitje.

Përgjigju Gjithçka me Shtojcën: Ky shërbim mund të ndihmojë në ruajtjen e bashkëngjitjeve origjinale kur klikoni butonin Përgjigju të gjithë një email me bashkëngjitje.


Fshi grupin:

Aktual aktual: Ky funksion mbledh dy shërbime të cilat mund të ndihmojnë në fshirjen e postës elektronike, të cilat janë relative me atë të zgjedhur.

 • Fshij nga Dërguesi: Ky funksion ndihmon për të fshirë me shpejtësi të gjitha emailet në dosjen aktuale që dërguesi përputhet me dërguesin e një email-i të zgjedhur. Është opsionale të fshini email-et e lidhura në një varg të caktuar data.
 • Fshij nga Subjekti: Ky funksion ndihmon për të fshirë me shpejtësi të gjitha emailet në dosjen aktuale, të cilën lënda është e njëjtë me subjektin e një email-i të zgjedhur. Është opsionale të fshini email-et e lidhura në një varg të caktuar data.

Fshij Dupliko Mails: Kjo vegël ndihmon në fshirjen e shpejtë të emaileve të kopjuara nga dosjet e një ose disa llogarive të postës elektronike. Përveç kësaj, lejon të lëvizësh të gjitha emailet e kopjuara nga dosjet në të gjithë llogaritë e shumëfishta në një dosje specifike.
shënim: Sipas parazgjedhjes, email-et e kopjuar duhet të përmbajnë të njëjtin trup, bashkëngjitje dhe subjekt. Ju mund të rregulloje kritere të tjera për kopjimin e kopjeve që të keni nevojë.

Fshij Detyrat Duplicate: Ky program ndihmon që të hiqni menjëherë të gjitha detyrat e kopjuara në një dosje të vetme ose nëpër dosje të shumta në të njëjtën kohë dhe thjesht të mbani një.


Grupi i Shtojcës:

Attachment Menaxher: Me këtë shërbim, ju lehtë mund të ruani / fshini / kompresoni / shkëputni bashkëngjitjet e shumëfishta nga email të shumëfishta. Ky menaxher gjithashtu mundëson automatikisht shkëputjen e të gjitha bashkëngjitjeve në emailin në hyrje dhe automatikisht shtyp të gjitha bashkëngjitjet në email-in hyrëse dhe dalëse gjithashtu.

Shtyp gjithë attachments: Me këtë shërbim, ju mund të ngjeshni të gjitha fotot dhe bashkëngjitjet e bashkangjitura në një email ose email të shumëfishta. Përveç kësaj, ju lejon të ngjeshni automatikisht bashkëngjitjet kur dërgoni ose merrni email.

Shkyçni të gjitha attachments: Me këtë shërbim, ju mund të shpejt të shkyçni të gjitha bashkëngjitjet me zip në një email ose email të shumëfishuar në të njëjtën kohë.

Riemërtoj të gjitha attachments: Me këtë softuer, mund të riemëroni menjëherë të gjitha bashkëngjitjet në një email të zgjedhur pa ruajtur bashkëngjitjet në disk.

Shkëput gjithë attachments: Me këtë shërbim, mund të ruani shpejt bashkëngjitjet nga shumë e-mail të zgjedhur në një dosje specifike, ndërkohë, konverton bashkëngjitjet në lidhjet korresponduese të URL-së për të zvogëluar hapësirën e ruajtjes në Outlook tuaj.

Rimëkëmbjes Shkëput: Pas shkëputjes së bashkëngjitjeve nga email-et, nganjëherë ju mund të lëvizni bashkëngjitjet e shkëputura nga dosja origjinale e ruajtjes në dosje të tjera, të cilat do të shkaktojnë lidhjet e thyera midis bashkëngjitjeve dhe emaileve. Në këtë rast, kjo pajisje do të ndihmojë në grumbullimin e lidhjeve të përditësimit midis bashkëngjitjeve të shkëputura dhe emaileve në Outlook.

Attachment Opcionet: Këtu jepni mundësi të dobishme për ju për të menaxhuar lehtë ruajtjen, shkëputjen dhe kompresimin e bashkëngjitjeve.


Grupi i opsioneve:

Vendosni automatikisht datën në subjekt: Ky opsion mund të ndihmojë të futni automatikisht datën aktuale në subjekt kur krijoni email të ri në Outlook.

Futni automatikisht datën në nënshkrim: Ky opsion mund të ndihmojë që automatikisht të futni datën e tanishme në nënshkrimin kur krijohet email-i i ri ose përgjigjja / dërgimi i postës elektronike në Outlook.

Gjithmonë përgjigjuni mesazheve me llogari të paracaktuar: Me këtë opsion, gjithmonë mund t'i përgjigjeni të gjitha emailet me llogarinë e postës elektronike në Outlook.

Shto automatikisht përshëndetje: Aktivizo këtë opsion mund të ndihmojë për të futur automatikisht përshëndetje në trupin e postës elektronike kur i përgjigjeni email-it në Outlook.

Përfshi veten kur i përgjigjem të gjithëve: Me këtë shërbim, ju gjithmonë mund të përfshini veten në një përgjigje të gjithë mesazhin.

Kujdes kur Përgjigje / Përgjigje Të Gjitha: Aktivizoni këtë softuer do të shfaq një paralajmërim kur klikoni mbi butonin "Përgjigje" ose "Përgjigje të gjithë" të një mesazhi që përmbanë marrës të shumtë.

Kontrollo keqdashës: Pas aktivizimit të këtij programi, një paralajmërim për phishing do të shfaqet para subjektit të postës elektronike kur të arrijë (e-maili duhet të përmbajë lidhje me phishing në trupin e mesazhit).

Trego lidhjet e fshehura: Ky shërbim mund t'ju ndihmojë të nxjerrni dhe të shfaqni të gjitha lidhjet e fshehura për të gjitha mesazhet në hyrje automatikisht në Outlook.

Sugjerime të Shenjta: Do të shfaqë një njoftim për t'ju thënë se çfarë ka bërë Kutools për Outlook për ju.

Aktivizo regjistrimin: Mund të aktivizoni Regjistrin për të regjistruar të gjitha rregjistrimet e Kutools për Outlook.

Ndrysho zmadhimin e tekstit default: Me këtë softuer, mund të ndryshoni zmadhimin e tekstit të leximit, kompozimit, përgjigjjes dhe përcjelljes së dritareve të postës elektronike në një përqindje specifike.

Aktivizo ndërtuesin e pyetjeve: Ky opsion mund t'ju ndihmojë të lehtësoni lehtësisht ndërtuesin e pyetjeve në Outlook.

Ndrysho madhësinë maksimale të bashkëngjitjes: Ky opsion mund të ndihmojë për të shpejtuar ose ndryshuar shpejtësinë maksimale të madhësisë së bashkëngjitjes në Outlook.

Konfiguro llojet e bashkëngjitjes: Ky opsion mund t'i ndihmojë përdoruesit e Outlook të zhbllokojnë lehtësisht ose t'i qasen bashkëngjitjeve me zgjerime të veçanta të skedarëve.

Ndrysho dosjen ruajtëse të bashkëngjitjes së parazgjedhur: Ky opsion mund t'ju ndihmojë të konfiguroni dosjen e parazgjedhur për ruajtjen e lehtë të bashkëngjitjeve tuaja.


Raporti i Grupit:

të dhëna statistikore: Ky shërbim mund t'ju ndihmojë të numëroni shpejt email në Outlook në një kohë të caktuar. Është e detyrueshme që të eksportoni raportin përfundimtar të të gjitha rezultateve të numërimit në një skedar të ri të tillë si një libër pune Excel. Për shembull, ju mund të:

 • 1. Numëroni emailet totale që keni dërguar ose pranuar në ditë / javë / muaj;
 • 2. Numëroni numrin e emaileve që keni zgjedhur;
 • 3. Grumbulloni email në të gjitha dosjet nëpër llogaritë e postës elektronike në të njëjtën kohë, etj.
Raport i Shpejtë: Me këtë shërbim, informacioni i të gjitha mesazheve në dosjen e zgjedhur të emailit ose të gjitha detyrat në dosjen e përzgjedhur të detyrave do të eksportohet në një skedar Excel.

Analizues i kokës së mesazhit: Ky shërbim mund t'ju ndihmojë të shihni dhe analizoni me lehtësi headers të plotë të një e-mail me një klik.


Grupi i Kontaktit:

Fshij Kontaktet e dyfishta: Me këtë softuer, mund të fshini shpejt të gjitha kontaktet e dyfishta nga një ose disa dosje të kontakteve në të njëjtën kohë. Është opsionale të zhvendosni të gjithë kontaktet e kopjuara nga dosjet e specifikuara në një tjetër dosje në vend që të hiqni ato në mënyrë të përhershme.
shënim: Sipas paracaktimit, kontaktet e dublikuara duhet të përmbajnë të njëjtën adresë 1 Email dhe Emër të plotë. Ju mund të rregulloje kriteret e tua për kopjimin e kopjeve që të keni nevojë.

Shkrihet Kontaktet e dyfishta: Me këtë shërbim, ju lehtë mund të bashkoni të gjitha kontaktet e kopjuara në një ose disa dosje të kontakteve nga fusha të caktuara në perspektivë.
shënim: Sipas paracaktimit, kontaktet e dublikuara duhet të përmbajnë të njëjtën adresë 1 Email dhe Emër të plotë. Ju mund të rregulloje kriteret e tua për kopjimin e kopjeve që të keni nevojë.

Shto nga Mesazhi: Ky shërbim mund të ndihmojë që të shtoni menjëherë të gjithë dërguesit dhe përfituesit nga emailet e përzgjedhura në dosjen e Kontakteve menjëherë, pa krijuar kopjime.

Shtoni në grup: Ky shërbim mund të ndihmojë që të shtoni shpejt adresat e emailave të marrësve ose adresave të dërguesve të një numri të caktuar të kontakteve.

Grupi i Kontaktit: Ky funksion mbledh dy shërbime që mund të ndihmojnë jo vetëm që të ndahen një grup kontakti në dy grupe, por gjithashtu të thyejnë të gjithë anëtarët e një grupi kontakti në kontakt individual.

 • Ndahet në grupin e kontaktit: Kjo veçori mund të ndihmojë në ndarjen e shpejtë të grupit të kontaktit ose të listës së shpërndarjes në dy grupe në lehtësi.
 • Pushoni grupin e kontaktit: Me këtë shërbim, ju mund të shpejt të ruani / konvertoni të gjithë anëtarët e një liste të shpërndarjes në kontakte individuale në një dosje Kontaktesh.

Dosje Grupi:

Go To Dosje: Me këtë softuer, mund të kërkoni shpejt një dosje me emër, pastaj shkoni te kjo dosje direkt në Outlook.

Dosja e Temp: Ky shërbim mund të ndihmojë për të hapur dosjen e përkohshme të Outlook me një klik.

Dosjet e Konsolidimit: Me këtë shërbim, mund të kombinoni shumë dosje të llojit të njëjtë nga llogaritë e ndryshme të postës elektronike në një dosje shpejt dhe me lehtësi. Është opsionale të bashkosh të gjitha artikujt ose të bashkosh sendet vetëm gjatë një periudhe kohore të caktuar në dosjet e zgjedhura.

Merge Inboxes: Ky shërbim mund të ndihmojë në kategorizimin e postës elektronike sipas llojeve të mesazheve dhe bashkimin e të gjitha të njëjtave lloj emailesh nga kutitë e inçizuara në të gjithë llogaritë e postës elektronike në një. Është opsionale të bashkosh të gjitha artikujt ose të bashkosh vetëm artikujt gjatë një periudhe kohore të caktuar në kutitë e zgjedhura.


Shiko Grupin:

shiko grupin 1

Mbyll për të minimizuar: Ky shërbim mund të ndihmojë për të minimizuar Outlook në vend që të mbyllet kur klikoni mbi butonin Mbyll.

Përkujtuesit e mesazhit: Ky shërbim mund të ndihmojë për të krijuar rregulla për vendosjen e postës elektronike të rëndësishme në bazë të teksteve të specifikuara. Do të shfaqet një kujtesë e rëndësishme kur arrihet e-mail i rëndësishëm. Për shembull, keni konfiguruar tekste si "Test" si kritere të rëndësishme të postës elektronike, kur marrni një email që përmban "Test" në subjektin e emailit, trupin, emrin e dërguesit ose madje edhe në adresën e emailit të dërguesit, kjo email do të konsiderohet si një email i rëndësishëm dhe do të merrni një kujtesë në të njëjtën kohë.

Trego numrin e artikujve: Ky funksion grumbullon dy karakteristika të cilat mund të ndihmojnë në shfaqjen e numrit të përgjithshëm të artikujve të palexuar ose të të gjitha sendeve (përfshin artikujt e lexuar dhe të palexuar) në të gjitha dosjet Outlook në të njëjtën kohë.

Sender TimeZone: Ky shërbim mund të shfaqë kohën e dërguar dhe kohën e tanishme të zonës kohore të dërguesit për ju që të zgjidhni një kohë të mirë për t'iu përgjigjur email-it në Outlook.


Grupi i Printimit:

Printim i avancuar: Ju lehtë mund të shtypni Kontaktet, grupi i kontaktit, takimet si dhe emailet me këtë funksion.

 • Shtypni kontaktet ose grupin e kontaktit: Funksioni i avancuar i printimit mund të ndihmojë në lehtësimin e kontakteve me shënime, ose të shtypni anëtarët e një grupi kontakti në një faqe.
 • Takimet e shtypit: Tipari i avancuar i printimit mund të shtypë një listë të pjesëmarrësve të takimit dhe përgjigjeve të një takimi të zgjedhur.
 • Shtypni email-in: Me këtë vegël të avancuar të printimit, është fakultative të printoni një email të zgjedhur me ose pa kokë mesazhi. Përveç kësaj, ajo mundëson shtypjen e një email-i të dërguar të dërguar me shfaqjen e terrenit bcc.

Përzgjedhja e printimit: Ky softuer ndihmon për të printuar vetëm përzgjedhjen e një email-i.


Grupi i Kalendarit:

Ditëlindje: Ky funksion ofron dy shërbime për të hequr dhe rivendosur kujtimet e ditëlindjes bazuar në nevojat tuaja.


Rreth Grupit:

Identifikohu: Do të regjistrojë të gjitha shkrimet e Kutools për Outlook. Ju mund të shkoni për të kontrolluar shkrimet për informacion të detajuar rreth asaj se si software ka përpunuar operacionet për ju.

Regjistrohu: Ju mund të regjistroni softuerin nga këtu.

Ndihmë: Ju mund të hyni në tutorialin e funksionit dhe të ndryshoni ose personalizoni gjuhën e softuerit nga këtu. Ai gjithashtu përfshin një regjistër, informacion të versionit të softuerit.

Modaliteti i shiritit të veglave: Mund të zgjidhni një modalitet të shiritit të veglave që i përshtatet shiritit tuaj të veglave.

informacion: Do t'ju tregojë sa operacione janë përpunuar nga softueri tani.


Karakteristikat në këtë tab:

Shtylla automatike: Ju mund të dëshironi të ruani ato përmbajtje të përdorura shpesh si një shabllon për përdorim të lehtë në të ardhmen. Kjo kornizë automatike mund të ndihmojë për të ruajtur frazat, fotografitë ose format e përdorura shpesh si shënime të autotekës në Outlook. Kur shkruani një email, thjesht mund të klikoni në hyrjen e autotext për ta futur atë në trupin e emailit.

Emrat e dublikuar: Me këtë softuer, mund të hiqni menjëherë të gjithë marrësit e kopjuar nga fushat To / Cc / Bcc në të njëjtën kohë me vetëm një klikim.

Emri im është: Me këtë softuer, mund të hiqni shpejt llogaritë e emailit të vetes nga fusha To, Cc, dhe Bcc kur krijoni një mesazh PE.

Kalo Auto CC / BB: Nuk do të cc auto apo bcc këtë email edhe pse ajo i plotëson rregullat auto cc / bcc.


Karakteristikat në këtë tab:

Zgjedhja e mbështetur: Me këtë program, mund të përgjigjeni në një email me disa tekste të përzgjedhura të rëndësishme vetëm në Outlook.

Nënshkrimi për të kontaktuar:: Me këtë shërbim, ju mund të konvertojë nënshkrimin e dërguesit në një kontakt shpejt.