Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Shkarko 32 bit ose paketë 64 bit instalimi?

Ne gjithmonë ju rekomandojmë që të shkarkoni paketat e instalimit EXE duke klikuar Shkarko këtu butonin nga faqja e shkarkimit të softuerit.

Shënim: 64-bit ose 32-bit i referohen vetëm Microsoft Office 2010 dhe 2013, jo në versionin tuaj të Windows.

Nëse do të vendosni softuerin tonë duke përdorur paketën MSI, duhet të dini se ekzistojnë paketa 32 të instalimit MSI dhe paketën 64 bit MSI. Për Microsoft Office 2003, 2007 ose 32 pak Microsoft Office 2010 / 2013, ju lutemi të shkarkoni 32 bit MSI. Duke përdorur pak 64 Microsoft Office 2010 / 2013, ju lutemi të shkarkoni paketën 64 bit MSI.

  • Si të kontrolloni informacionin e versionit pak të Office 2010 ose Office 2013?

Për Office 2010, Ju lutemi klikoni Skedar > Ndihmë për të kontrolluar informacionin e versionit bit nga ndonjë aplikacion i Office 2010.

Për Office 2013 ose Office 365, Ju lutemi klikoni Skedar > llogari për të kontrolluar informacionin e versionit bit nga ndonjë aplikacion i Office 2013.