Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or
0
0
0
s2smodern

Lajmet dhe përditësimet e Kutools për Word

update1

Nga këtu, ju mund të merrni të gjitha lajmet dhe informatat më të reja rreth Kutools for Word.

Shënim: Si për të përmirësuar versionin më të fundit të Kutools për Word?

Hapi 1: Ju lutemi hiqni versionin e mëparshëm të softuerit. Si ta çinstaloni softuerin?

Hapi 2: Ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të softuerit nga këtu.


Anëtarësohu në listën falas të emailimit

Email:

Extendoffice ju fton të abonoheni në buletinin tonë falas të email-it mujor. Ofron informacion rreth zbritjeve, përditësimeve më të fundit të produkteve tona dhe lajmeve të softuerëve nga www.AddinTools.com dhe www.ExtendOffice.com. Ne nuk do t'ju spamojmë me e-mail të padëshiruar ose do të ndani informatat tuaja me ndonjë kompani tjetër. Merrni pak sekonda për t'u abonuar në gazetën tonë dhe do të qëndroni të azhurnuar në lidhje me softuerin tuaj nga Extendoffice.


Kutools për Word 8.90 Data e lëshimit: Nëntor 20, 2018


Kutools për Word 8.70 Data e lëshimit: Gusht 20, 2017


Kutools për Word 8.5 Data e lëshimit: Janar 19, 2016
Fixed: Bugs vogla.


Kutools për Word 8.0 Data e lëshimit: Gusht 18, 2015


Kutools për Word 7.9 Data e publikimit: maj 04, 2015


Kutools për Word 7.6 Data e lëshimit: Qershor 27, 2014


Kutools për Word 7.5 Data e lëshimit: Tetor 21, 2013


Kutools për Word 7.0 Data e lëshimit: Shkurt 06, 2013


Kutools për Word 6.0 Data e publikimit: nëntor 02, 2012


Kutools për Word 5.0 Data e lëshimit: Gusht 14, 2012


Kutools për Word 4.0 Data e lëshimit: Qershor 20, 2012


Kutools për Word 3.0 Data e lëshimit: Maj 15, 2012


Kutools për Word 2.0 Data e lëshimit: Dhjetor 12, 2011

Përmirësim: Riorganizoni veçoritë në ndërfaqen Ribbon, kështu që qasja në vegla është më e lehtë se kurrë.

fix: Disa gabime të vogla


Kutools për Word 1.0 Data e lëshimit: Tetor 10, 2011

I pari u lirua