Cookies na ndihmojnë të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona, ju pranoni përdorimin e cookies.
Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Çfarë duhet të bëj nëse informacioni i licencës është i pavlefshëm?

Ekzistojnë mundësitë e mëposhtme për të shkaktuar dështimin:


Sigurohuni që softueri që po regjistroni është softueri që keni blerë

Si të kontrolloni nëse jeni duke regjistruar është softueri që keni blerë?

Për menynë klasike për zyrën: Ju lutemi lani Menaxheri i Menusë Classic duke klikuar fillim > Të gjitha Programet > Menu klasike për zyrën > Menaxheri i Menusë Classic, dhe klikoni mbi Rreth Nesh Tab.

Nëse keni blerë Menuja klasike për Office Enterprise 2010 dhe 2013, ju lutemi përdorni informacionin e licencës për të regjistruar softuerin, dhe nëse jo, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin e duhur nga faqja jonë e internetit: https://www.addintools.com.

Për Office Tab: Ju lutemi lani Zyra e Tab Qendrës duke klikuar fillim > Të gjitha Programet > Tab Zyra > Zyra e Tab Qendrës, dhe klikoni mbi Rreth Nesh Tab.

Nëse keni blerë Ndërfaqja e Office Tab, atëherë ju mund të përdorni informacionin tuaj të licencës për të regjistruar softuerin dhe nëse jo, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin e duhur nga faqja jonë e internetit: https://www.extendoffice.com.

Për Kutools për Excel: Ju lutem lani Qendra e Vendosjes KTE duke klikuar fillim > Të gjitha Programet > Kutools për Excel > Qendra e Vendosjes KTE, dhe klikoni mbi Rreth Nesh Tab.

Nëse keni blerë Kutools për Excel, atëherë ju mund të përdorni informacionin tuaj të licencës për të regjistruar softuerin dhe nëse jo, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin e duhur nga faqja jonë e internetit: https://www.extendoffice.com.

Për Kutolin për Fjalën: Ju lutem lani Fjalori i fjalorit Kutools duke klikuar fillim > Të gjitha Programet > Kutools për Fjalën > Fjalori i fjalorit Kutools, dhe klikoni mbi Rreth Nesh Tab.

Nëse keni blerë Kutools për Fjalën, atëherë ju mund të përdorni informacionin tuaj të licencës për të regjistruar softuerin dhe nëse jo, ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin e duhur nga faqja jonë e internetit: https://www.extendoffice.com.


Drejtshkrimi i gabuar i emrit të licencës dhe kodit të licencës

Ju lutem provoni të kopjoni të dy emrin e licencës dhe kodin e licencës nga e-mail juaj i regjistrimit dhe ngjisni ato në kutitë e tekstit të duhur në dritaren e regjistrimit. Nëse emri i licencës duket si "Tony Jim-1", sigurohuni që të keni shtypur"Tony Jim"Dhe"-1"në kutinë e emrit të licencës.

shënim"-1"nuk do të shfaqet si pjesë e emrit tuaj të licencës, por duhet të shkruani emrin tuaj dhe emrin"-1"në kutinë e emrit të licencës.

Nëse të gjitha janë të sakta, ende nuk mund të regjistroheni me sukses programin, ju lutemi dërgoni një e-mail në shitje # extendoffice.com (Replace # with @) me screenshotin e Rreth Nesh dritare e softuerit.