Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Kutools për gjuhët Word - liçensat falas për të na ndihmuar të përktheshim softuerin

Merrni licenca të softuerit të lirë për të na ndihmuar në përkthimin profesional Kutools për Fjalën - i cili është një koleksion i dobishëm shtesash për Word 2003, 2007, 2010 dhe 2013. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë. Nëse dëshironi të na ndihmoni, ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar se cilën gjuhë do të përktheni.

blu-dot Gjuhët që kërkojnë përkthim.

blu-dot Si të përktheni softuer në gjuhën tuaj?


shigjetë flluskë e djathtë blu Gjuhët që kërkojnë përkthim

Kërkon përkthime

Shënim: Ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj për të na ndihmuar të përktheni. Ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar se cilën gjuhë do të përktheni.

Anglisht >> Gjermanisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Frëngjisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Hollandisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Italisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Japonisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Rusisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Spanjisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Portugalisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Danisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Finlandisht

Asnjë përkthim

Anglisht> Hungarisht

Asnjë përkthim

Anglisht >> Gjuhët tuaja Nëse asnjë nga gjuhët e mësipërme nuk është juaji, ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar në cilën gjuhë ju do të përktheni programin tonë dhe të dini nëse mund të merrni licencë falas për të.

gjuhët në dispozicion

Albanian i plotë
Kinezisht (E thjeshtuar) i plotë

shigjetë flluskë e djathtë blu Si të na ndihmoni të përkthejmë Office Tab nga gjuha angleze në gjuhën tuaj?

Nëse jeni të interesuar në përkthimin e softuerit nga gjuha angleze në një gjuhë tjetër (gjuha juaj), ju lutemi shkoni për të redaktuar dhe përkthyer skedarin e gjuhëve që ndodhen në dosjen e instalimit dhe zakonisht është: "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools".

blu-dot Për të na ndihmuar në përkthimin e softuerit, ju lutem shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të Kutools për Fjalën nga këtu parë.

blu-dot Ju lutemi të hapni aplikacionin tuaj të Microsoft Word pas instalimit të softuerit dhe të lundroni në Kutools or Ndërmarrje tab dhe pastaj kliko Gjuhe >> Rregulloje. Ajo do të shfaqë Personalizo gjuhën kuti dialogu. Shih screenshots:

blu-dot Ju lutemi të shkoni te faqja Customize Language file duke klikuar Goto Customize Language, dhe do të shihni një language.xml skedari dhe ndarje dosje skedari në dosjen e skedarit të gjuhës. Shih screenshot:

blu-dotDosja e ndarjes dosje, do të shihni katër skedarë gjuhësorë në të. Shih screenshot:

Gjuha-Trns: Përfshin të gjithë skedarët gjuhësor të softuerit.

Gjuha-TrnsForm: Përfshin të gjithë skedën e gjuhës së dialogut (gjuha që shfaqet në kutinë e dialogut) të softuerit.

Gjuha-TrnsRibbon: Përfshin të gjithë skedarin e gjuhës Ribbon (gjuha që shfaqet në Ribbon) të softuerit.

Gjuha-TrnsSupertip: Përfshin të gjithë skedarin e gjuhës supertip (gjuha që shfaqet në majë) të softuerit.

*shënim: Nëse doni të na ndihmoni të përktheni softuerin, por nuk keni shumë kohë për të na ndihmuar të përktheni të gjithë gjuhën e softuerit, mund të zgjidhni të na ndihmoni të përktheni një pjesë të gjuhës dhe ne gjithashtu mund t'ju dërgojmë falas liçenca dikur siguron cilësinë. Ju lutemi të zgjidhni gjithmonë që të na ndihmoni të përkthejmë Gjuha-TrnsRibbon së pari për çdo gjuhë.

blu-dot Ju lutemi kopjoni dhe ngjisni skedarin gjuhësor në një dosje të re në kompjuterin tuaj për përkthim. Pas përkthimit, ju lutemi kopjoni dhe ngjisni language.xml në dosjen e skedarëve të rregullave të gjuhës "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools"dhe të zëvendësojë skedarin origjinal. Bakshish: Nëse do të na ndihmoni të përktheni një pjesë të skedës gjuhësore, si p.sh. Gjuha-TrnsRibbon.xml, ju lutem riemëroni Gjuha-TrnsRibbonGjuhe.xml së pari dhe më pas zëvendësoni skedarin origjinal në "C: \ Users \ Public \ Documents \ ExtendOffice \ WordKutools".

blu-dot Ju lutemi rifilloni aplikacionet tuaja të Microsoft Word që të hyjnë në fuqi. Nëse nuk ka asgjë të gabuar në skedarin tuaj të gjuhës, softueri do të shfaqet në gjuhën tuaj.

blu-dot Cila pjesë e skedarit gjuhësor (xml) mund të modifikoni dhe modifikoni? Për shembull, përmbajtja ndërmjet dhe mund të modifikohet ose të redaktohet. Shih screenshot:

blu-dotJu lutemi mos ndryshoni kushtet e mëposhtme dhe shkronjat speciale në skedarin gjuhësor.

\ R \ n \ R \ n \ r \ n
\ R \ n {3} \ R \ n {4}
0 {} Detong Teknologjia Ltd

blu-dotJu lutemi mos ndryshoni kodimin e skedarit gjuhësor. Kodimi i skedarit gjuhësor duhet të jetë gjithmonë UTF-8.

blu-dotJu lutemi dërgoni përkthimin tuaj përfundimtar në sales@extendoffice.com me informacion të detajuar rreth licencës së softuerit që doni të keni dhe emrin e licencës tuaj për softuerin. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë.