Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Gjuha e Office Tab - licenca falas për të na ndihmuar të përkthesh programin tonë

Merrni licenca të softuerit të lirë për të na ndihmuar në përkthimin profesional të softuerit tonë. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë. Ju lutemi na kontaktoni në: sales@extendoffice.com.

blu-dot Gjuhët që kërkojnë përkthim.

blu-dot Si të përktheni softuer në gjuhën tuaj?


shigjetë flluskë e djathtë blu Gjuhët që kërkojnë përkthim

Kërkon përkthime (ose përkthimi është përfunduar, por kërkohet përditësimi)

Shënim: Gjuhët e mëposhtme janë përkthyer pjesërisht në softuerin tonë, ju lutemi zgjidhni gjuhën tuaj për të na ndihmuar të përktheni. Ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar se cilën gjuhë do të përktheni.

Anglisht> Japonisht

Mbaruar. Përditësimi i kërkuar.

Anglisht> Danisht

Mbaruar. Përditësimi i kërkuar.

Anglisht> Finlandisht

Mbaruar. Përditësimi i kërkuar.

Anglisht> Hungarisht

Mbaruar. Përditësimi i kërkuar.

Anglisht >> Gjuhët tuaja Nëse asnjë nga gjuhët e mësipërme nuk është juaji, ju lutemi dërgoni një email në sales@extendoffice.com për të na informuar në cilën gjuhë ju do të përktheni programin tonë dhe të dini nëse mund të merrni licencë falas për të.

gjuhët në dispozicion

Albanian i plotë
Kinezisht (E thjeshtuar) i plotë
Kinezisht (Tradicionale) i plotë
slloven Complete. përkthyes: Dejan G.
indonezian Complete. përkthyes: Zalzala Zilzal
gjermanisht Complete. përkthyes: Alexander Schulz
armen Complete. përkthyes: Hrant Ohanyan
holandez Complete. përkthyes: Fred van Waard
francez Complete. përkthyes: Noel REVOIL
korean Complete. përkthyes: Byeongho Bae
italian Complete. përkthyes: Francesco Lelj
rusisht Complete. përkthyes: Alexander
polonisht Complete. përkthyes: SPOPIELAR
suedez Complete. përkthyes: Ola B
Brazilian Portuguese Complete. përkthyes: Sergio Baiao
vietnamisht Complete. përkthyes: Nguyen Duy Trung
rumun Complete. përkthyes: Cozma Lucian
Spanjisht Complete. përkthyes: Rene Rios
Spanjisht (Amerika Latine) Complete. përkthyes: Osvaldo
çek Complete. përkthyes: Manar Chaker

shigjetë flluskë e djathtë blu Si të na ndihmoni të përkthejmë Office Tab nga gjuha angleze në gjuhën tuaj?

Nëse jeni të interesuar në përkthimin e softuerit nga gjuha angleze në një gjuhë tjetër (gjuha juaj), ju lutemi shkoni për të redaktuar dhe përkthyer skedarin e gjuhëve që ndodhen në dosjen e instalimit dhe zakonisht është: "C: \ Users \ Publike \ Documents \ Office Tab \ Language \ Language.xml".

blu-dot Për të na ndihmuar të përktheni programin, ju lutem shkoni për të shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit të softuerit nga faqja jonë e parë.

blu-dot Ju lutem zgjidhni "Personalizo gjuhën"opsion nga Gjuhë në Office Center Tab (Fillimi> Të gjitha programet> Tab Zyra> Office Tab Center) si në vazhdim:

Office-tab-languages-01

blu-dot Ju lutem mbani mend se ku mund të gjeni skedarin e gjuhës që ju nevojitet për përkthim pas zgjedhjes Personalizo gjuhën. Bakshish: Ju lutemi klikoni "Vendndodhja dokumentit"për të hyrë në dosjen e skedarit të gjuhës.

Office-tab-languages-02

blu-dot Ju lutem kopjoni dhe ngjisni skedarin e gjuhës në një dosje të re në kompjuterin tuaj për përkthim. Dosja e gjuhës gjendet në dosjen e instalimit dhe zakonisht është: "C: \ Users \ Publike \ Documents \ Office Tab \ Language \ Language.xml"

blu-dot Pas përkthimit, vendoseni skedarin tuaj të përkthimit në dosjen gjuhësore të softuerit për të zëvendësuar skedarin origjinal të gjuhës dhe pastaj rifillimi i aplikacioneve të Office tuaj të hyjë në fuqi.

blu-dot Cila pjesë e skedarit të gjuhës (xml) mund të modifikoni dhe modifikoni? Për shembull, përmbajtja mes Office-tab-languages-04 dhe Office-tab-languages-05mund të modifikohet ose të redaktohet. Shih screenshot:

Office-tab-languages-03

blu-dot Ju lutem mos përktheni kushtet e mëposhtme ose karaktere speciale në skedarin e gjuhës.

Tabs për Excel Tabs për Qasje
Tabs për Word Tabs për #
Tabs për PowerPoint Tab Zyra
Tabs për Projektin Detong Teknologjia Ltd
Tabs për Visio #
Tabs për Publisher Dhe

blu-dot Ju lutemi dërgoni përkthimin tuaj përfundimtar në sales@extendoffice.com me informacion të detajuar rreth licencës së softuerit që doni të keni dhe emrin e licencës tuaj për softuerin. Dhënia e licencës jepet pasi të sigurojmë cilësinë.