Këshillë: Gjuhët tjera janë të përkthyera në Google. Ju mund të vizitoni English versionin e kësaj lidhjeje.
Identifikohu
x
or
x
x
Regjistrohu
x

or

Si mund të instaloj ose çinstaloj softuerin?

Ju mund ta instaloni lehtë / uninstall të gjithë programet tona si pas hapave / procedurës së ngjashme.

Instalo software

1. Ju lutemi të shkoni për të shkarkuar dhe instaluar softuerin duke përdorur paketën e instalimit EXE.

2. Pas shkarkimit të paketës së instalimit të softuerit, ju lutemi klikoni dy herë paketën e instalimit për të filluar instalimin dhe pastaj vetëm duhet të bëni disa klikime dhe të gjitha do të bëhen menjëherë. Shënim: Ju lutemi mbyllni të gjitha aplikacionet e Microsoft Office (si Outlook, Excel, Word dhe kështu me radhë) përpara instalimit.

3. Pas instalimit, ju lutemi të hapni aplikacionin tuaj të Zyrës dhe do ta shihni pajisjen tonë të softuerit në zyrën tuaj si një dorezë.

Shënim: Nëse doni të dini se si të vendosni softuerin tonë duke përdorur paketën e instalimit MSI, ju lutemi vizitoni Si të vendosni paketën MSI?


Shkarkoni softuerin

1. click fillim > Paneli i kontrollit, dhe pastaj çinstaloni softuerin nga Programet dhe Features.

Për shembull, nëse dëshironi të çinstaloni Office Tab, ju lutemi dy herë klikoni emrin e softuerit në listë dhe do ta çinstaloni softuerin nga kompjuteri juaj.

2. Ju gjithashtu mund të uninstall software tonë duke klikuar fillim > Të gjitha Programet > emri i softuerit > Çinstalo emrin e softuerit.